Year: 2018

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel. Seronoknya bercuti ke negara orang kan? Sambil makan angin boleh bergambar buat kenangan! 1.Dapatkan info Dapatkan info yang cukup sebelum travel. Google tempat-tempat menarik yang bakal anda kunjungi, kenalpasti cuaca, baju yang sesuai dan peralatan yang perlu dibawa. Takde lah nanti terbawa baju yang tidak sesuai. Buat berat …

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel Read More »

Tudung Online Terkini dari Scarfsweethoney

Bergelar wanita, ibu dan pekerja dalam masa yang sama membuatkan kita memerlukan bantuan dari laman web tudung online terkini iaitu Scarfsweethoney.Scarfsweethoney merupakan peneraju dalam tudung instant sarung terus cantik dalam masa kurang 15 saat! Hebat kan? Memang sesuai untuk kaum wanita yang gemar kelihatan anggun dan nak cepat siap dalam masa yang sama. Jom tonton …

Tudung Online Terkini dari Scarfsweethoney Read More »

Cara Instafamous Edit Gambar

Instafomous atau dikenali sebagai social media influencer sedikit sebanyak memberi kesan kepada follower dan pengguna media sosial terutama dari segi cara instafamous edit gambar serta pemakaian mereka. Bagaimana gambar yang biasa boleh menjadi gambar yang luar biasa cantiknya? Sering kali kita lihat di media sosial gambar yang lebih menonjol akan menjadi tarikan serta ikutan di …

Cara Instafamous Edit Gambar Read More »

Tudung Sarung Instant Terkini 2018 / 2019 – Blair Glam

Kak Fa lihat trend wanita bekerjaya zaman kini yang sangat-sangat memerlukan Tudung Sarung Instant Terkini lalu terhasillah Tudung Sarung Instant 2018 / 2019 iaitu Blair Glam yang sangat cantik ini.Cuba tengok video dibawah ni betapa cepatnya pakai tudung sarung instant shawl cantik pula tu. Blair Glam – Tudung Sarung Instant Terkini 2018 /2019 Siapa suka …

Tudung Sarung Instant Terkini 2018 / 2019 – Blair Glam Read More »

Tudung Bawal Terkini 2018 / 2019 dari Scarfsweethoney

Siapa suka pakai tudung bawal terkini? Kak fa sukaaaa lagi lagi bila tahu Scarfsweethoney ada keluarkan chiffon bawal tudung bawal terkini 2018 /2019 kut! Tudung bawal ni ada keistimewaannya tersendiri tau iaitu pemakainya akan kelihatan muda 10 tahun ha siapa taknak weh haha. Cuba tengok koleksi terbaru Scarfsweethoney ni iaitu Ellney. Cantik kan? 10 kali …

Tudung Bawal Terkini 2018 / 2019 dari Scarfsweethoney Read More »

Cara Pakai Instant Shawl Bersama Anting-Anting

Anting-anting merupakan satu aksesori yang menghias telinga. Namun, ia menjadi stail hijabi terkini memakainya dengan tudung. Ia menjadi ikutan apabila insta famous serta artis mula mengenakan gaya tersebut ketika berfesyen. Seterusnya menjadi ikutan para netizen dan trending di laman sosial. Ini adalah cara pakai Instant shawl Xandra bersama anting-anting. Memakai tudung tidak menghalang anda untuk berstyle dengan …

Cara Pakai Instant Shawl Bersama Anting-Anting Read More »

Lilitan cara Elfira yang paling ringkas

Instant shawl kepuk Feyra dihasilkan pada bulan Februari 2017. Pelbagai usaha yang dilakukan untuk memastikan instant shawl kepuk Feyra ini berjaya menambat hati peminat. Setelah 6 bulan R&D akhirnya berjaya membuahkan hasil yang sangat positif dan menghasilkan lilitan cara elfira yang paling ringkas. Selain dalam negera, Feyra instant kepuk ini mendapat permintaan dari luar negara terutama Singapore …

Lilitan cara Elfira yang paling ringkas Read More »

3 Tips pemilihan tudung bersesuaian dengan mood anda

Tahukah anda pemakaian melambangkan mood anda seharian? Oleh itu, sangat penting untuk pemilihan tudung dan baju yang sesuai bagi menjalani hari-hari anda. Di sini Kak Fa ingin kongsikan 3 tips pemilihan tudung bersesuaian dengan mood anda. 1.Untuk tampil ceria Jika anda ingin tampil ceria, anda perlu memilih tudung dengan warna yang terang dan aksesori yang simple. …

3 Tips pemilihan tudung bersesuaian dengan mood anda Read More »

Jenis-jenis hanger tudung

Dengan pelbagai jenis tudung berlainan style, cara penjagaan untuk setiap tudung juga adalah berlainan terutama untuk pergantungan tudung dan jenis-jenis hanger tudung. Para wanita mesti sedia maklum tudung ada pelbagai jenis tudung sebagai contoh bawal, long shawl, instant shawl, shawl berawning dan lain-lain. Nak pula sekarang tudung boleh mencecah sehingga RM50k seheai. Oleh itu penjagaan …

Jenis-jenis hanger tudung Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top