kak fa

Cara berfesyen konfirm nampak kurus -scarfsweethoney

Setiap wanita, mengidamkan untuk tampil menarik kerana dapat memberikan kepercayaan serta keyakinan yang tinggi dalam diri. Untuk tampil menarik, para wanita menginkan susuk tubuh yang cantik persis model. Sering kali bentuk tubuh badan tinggi lampai menjadi tumpuan terutama dalam pengayaan fesyen. Bagi wanita yang mempunyai susuk tubuh agak gempal jangan berkecil hati atau resah kerana …

Cara berfesyen konfirm nampak kurus -scarfsweethoney Read More »

Trend Tudung Raya 2019 – scarfsweethoney

Mungkin ramai yang beranggapan bergaya dengan Instant shawl kelihatan tidak menonjol lagi dan tidak mengikuti fesyen terkini. Namun, tahukah anda dengan instant shawal scarfsweethoney yang lebih moden berjaya menambat hati ibu-ibu sekali gus menjadi trend tudung raya 2019. Di sini, Kak Fa huraikan tudung yang mencipta fenomena dunia fesyen terkini. Trend #Beropol Trend beropol ini …

Trend Tudung Raya 2019 – scarfsweethoney Read More »

Ikuti Langkah Ini Bagi Mengelakkan Tudung Cepat Rosak !

Ikuti langkah ini bagi mengelakkan tudung cepat rosak ! Frustnya bila beli tudung sekali pakai dah rosak disebabkan saterika ataupun mesin basuh ! Jom Ikuti Langkah ini bagi mengelakkan tudung cepat rosak! Haa..sape yang pernah mengalami kemurung apabila tudung feveret korang rosak. Tambah derita apabila tudung tu memang korang berangan nak pakai masa event. Nak …

Ikuti Langkah Ini Bagi Mengelakkan Tudung Cepat Rosak ! Read More »

Tudung Online Terkini dari Scarfsweethoney

Bergelar wanita, ibu dan pekerja dalam masa yang sama membuatkan kita memerlukan bantuan dari laman web tudung online terkini iaitu Scarfsweethoney.Scarfsweethoney merupakan peneraju dalam tudung instant sarung terus cantik dalam masa kurang 15 saat! Hebat kan? Memang sesuai untuk kaum wanita yang gemar kelihatan anggun dan nak cepat siap dalam masa yang sama. Jom tonton …

Tudung Online Terkini dari Scarfsweethoney Read More »

Tudung Sarung Instant Terkini 2018 / 2019 – Blair Glam

Kak Fa lihat trend wanita bekerjaya zaman kini yang sangat-sangat memerlukan Tudung Sarung Instant Terkini lalu terhasillah Tudung Sarung Instant 2018 / 2019 iaitu Blair Glam yang sangat cantik ini.Cuba tengok video dibawah ni betapa cepatnya pakai tudung sarung instant shawl cantik pula tu. Blair Glam – Tudung Sarung Instant Terkini 2018 /2019 Siapa suka …

Tudung Sarung Instant Terkini 2018 / 2019 – Blair Glam Read More »

Tudung Bawal Terkini 2018 / 2019 dari Scarfsweethoney

Siapa suka pakai tudung bawal terkini? Kak fa sukaaaa lagi lagi bila tahu Scarfsweethoney ada keluarkan chiffon bawal tudung bawal terkini 2018 /2019 kut! Tudung bawal ni ada keistimewaannya tersendiri tau iaitu pemakainya akan kelihatan muda 10 tahun ha siapa taknak weh haha. Cuba tengok koleksi terbaru Scarfsweethoney ni iaitu Ellney. Cantik kan? 10 kali …

Tudung Bawal Terkini 2018 / 2019 dari Scarfsweethoney Read More »

Tudung Terkini 2018 – Instant Shawl Dari Scarfsweethoney

Luna Dreamcatcher adalah nama yang diberikan kepada tudung terkini 2018 iaitu instant shawl dari Scarfsweethoney. Sejak 2012, Scarfsweethoney komited dalam penghasilan tudung instant shawl yang cantik manis serta mudah digayakan oleh kaum wanita di Malaysia.Nama saya Kak Fa dan saya akan membantu Puan-Puan sepanjang berurusan dengan Scarfsweethoney. Misi Scarfsweethoney Penyelamat Wanita dengan Tudung Terkini Apa …

Tudung Terkini 2018 – Instant Shawl Dari Scarfsweethoney Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top