Cara berfesyen konfirm nampak kurus -scarfsweethoney

Setiap wanita, mengidamkan untuk tampil menarik kerana dapat memberikan kepercayaan serta keyakinan yang tinggi dalam diri. Untuk tampil menarik, para wanita menginkan susuk tubuh yang cantik persis model. Sering kali bentuk tubuh badan tinggi lampai menjadi tumpuan terutama dalam pengayaan fesyen. Bagi wanita yang mempunyai susuk tubuh agak gempal jangan berkecil hati atau resah kerana

Cara berfesyen konfirm nampak kurus -scarfsweethoney Read More »

Trend Tudung Raya 2019 – scarfsweethoney

Mungkin ramai yang beranggapan bergaya dengan Instant shawl kelihatan tidak menonjol lagi dan tidak mengikuti fesyen terkini. Namun, tahukah anda dengan instant shawal scarfsweethoney yang lebih moden berjaya menambat hati ibu-ibu sekali gus menjadi trend tudung raya 2019. Di sini, Kak Fa huraikan tudung yang mencipta fenomena dunia fesyen terkini. Trend #Beropol Trend beropol ini

Trend Tudung Raya 2019 – scarfsweethoney Read More »

Ikuti Langkah Ini Bagi Mengelakkan Tudung Cepat Rosak !

Ikuti langkah ini bagi mengelakkan tudung cepat rosak ! Frustnya bila beli tudung sekali pakai dah rosak disebabkan saterika ataupun mesin basuh ! Jom Ikuti Langkah ini bagi mengelakkan tudung cepat rosak! Haa..sape yang pernah mengalami kemurung apabila tudung feveret korang rosak. Tambah derita apabila tudung tu memang korang berangan nak pakai masa event. Nak

Ikuti Langkah Ini Bagi Mengelakkan Tudung Cepat Rosak ! Read More »

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel. Seronoknya bercuti ke negara orang kan? Sambil makan angin boleh bergambar buat kenangan! 1.Dapatkan info Dapatkan info yang cukup sebelum travel. Google tempat-tempat menarik yang bakal anda kunjungi, kenalpasti cuaca, baju yang sesuai dan peralatan yang perlu dibawa. Takde lah nanti terbawa baju yang tidak sesuai. Buat berat

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel Read More »

Cara Instafamous Edit Gambar

Instafomous atau dikenali sebagai social media influencer sedikit sebanyak memberi kesan kepada follower dan pengguna media sosial terutama dari segi cara instafamous edit gambar serta pemakaian mereka. Bagaimana gambar yang biasa boleh menjadi gambar yang luar biasa cantiknya? Sering kali kita lihat di media sosial gambar yang lebih menonjol akan menjadi tarikan serta ikutan di

Cara Instafamous Edit Gambar Read More »

Tudung Sarung Instant Terkini 2018 / 2019 – Blair Glam

Kak Fa lihat trend wanita bekerjaya zaman kini yang sangat-sangat memerlukan Tudung Sarung Instant Terkini lalu terhasillah Tudung Sarung Instant 2018 / 2019 iaitu Blair Glam yang sangat cantik ini.Cuba tengok video dibawah ni betapa cepatnya pakai tudung sarung instant shawl cantik pula tu. Blair Glam – Tudung Sarung Instant Terkini 2018 /2019 Siapa suka

Tudung Sarung Instant Terkini 2018 / 2019 – Blair Glam Read More »

Scroll to Top