Tips

Cara berfesyen konfirm nampak kurus -scarfsweethoney

Setiap wanita, mengidamkan untuk tampil menarik kerana dapat memberikan kepercayaan serta keyakinan yang tinggi dalam diri. Untuk tampil menarik, para wanita menginkan susuk tubuh yang cantik persis model. Sering kali bentuk tubuh badan tinggi lampai menjadi tumpuan terutama dalam pengayaan fesyen. Bagi wanita yang mempunyai susuk tubuh agak gempal jangan berkecil hati atau resah kerana …

Cara berfesyen konfirm nampak kurus -scarfsweethoney Read More »

Ikuti Langkah Ini Bagi Mengelakkan Tudung Cepat Rosak !

Ikuti langkah ini bagi mengelakkan tudung cepat rosak ! Frustnya bila beli tudung sekali pakai dah rosak disebabkan saterika ataupun mesin basuh ! Jom Ikuti Langkah ini bagi mengelakkan tudung cepat rosak! Haa..sape yang pernah mengalami kemurung apabila tudung feveret korang rosak. Tambah derita apabila tudung tu memang korang berangan nak pakai masa event. Nak …

Ikuti Langkah Ini Bagi Mengelakkan Tudung Cepat Rosak ! Read More »

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel. Seronoknya bercuti ke negara orang kan? Sambil makan angin boleh bergambar buat kenangan! 1.Dapatkan info Dapatkan info yang cukup sebelum travel. Google tempat-tempat menarik yang bakal anda kunjungi, kenalpasti cuaca, baju yang sesuai dan peralatan yang perlu dibawa. Takde lah nanti terbawa baju yang tidak sesuai. Buat berat …

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel Read More »

Cara Instafamous Edit Gambar

Instafomous atau dikenali sebagai social media influencer sedikit sebanyak memberi kesan kepada follower dan pengguna media sosial terutama dari segi cara instafamous edit gambar serta pemakaian mereka. Bagaimana gambar yang biasa boleh menjadi gambar yang luar biasa cantiknya? Sering kali kita lihat di media sosial gambar yang lebih menonjol akan menjadi tarikan serta ikutan di …

Cara Instafamous Edit Gambar Read More »

Tudung Sarung Instant Terkini 2018 / 2019 – Blair Glam

Kak Fa lihat trend wanita bekerjaya zaman kini yang sangat-sangat memerlukan Tudung Sarung Instant Terkini lalu terhasillah Tudung Sarung Instant 2018 / 2019 iaitu Blair Glam yang sangat cantik ini.Cuba tengok video dibawah ni betapa cepatnya pakai tudung sarung instant shawl cantik pula tu. Blair Glam – Tudung Sarung Instant Terkini 2018 /2019 Siapa suka …

Tudung Sarung Instant Terkini 2018 / 2019 – Blair Glam Read More »

Cara Pakai Instant Shawl Bersama Anting-Anting

Anting-anting merupakan satu aksesori yang menghias telinga. Namun, ia menjadi stail hijabi terkini memakainya dengan tudung. Ia menjadi ikutan apabila insta famous serta artis mula mengenakan gaya tersebut ketika berfesyen. Seterusnya menjadi ikutan para netizen dan trending di laman sosial. Ini adalah cara pakai Instant shawl Xandra bersama anting-anting. Memakai tudung tidak menghalang anda untuk berstyle dengan …

Cara Pakai Instant Shawl Bersama Anting-Anting Read More »

Lilitan cara Elfira yang paling ringkas

Instant shawl kepuk Feyra dihasilkan pada bulan Februari 2017. Pelbagai usaha yang dilakukan untuk memastikan instant shawl kepuk Feyra ini berjaya menambat hati peminat. Setelah 6 bulan R&D akhirnya berjaya membuahkan hasil yang sangat positif dan menghasilkan lilitan cara elfira yang paling ringkas. Selain dalam negera, Feyra instant kepuk ini mendapat permintaan dari luar negara terutama Singapore …

Lilitan cara Elfira yang paling ringkas Read More »

3 Tips pemilihan tudung bersesuaian dengan mood anda

Tahukah anda pemakaian melambangkan mood anda seharian? Oleh itu, sangat penting untuk pemilihan tudung dan baju yang sesuai bagi menjalani hari-hari anda. Di sini Kak Fa ingin kongsikan 3 tips pemilihan tudung bersesuaian dengan mood anda. 1.Untuk tampil ceria Jika anda ingin tampil ceria, anda perlu memilih tudung dengan warna yang terang dan aksesori yang simple. …

3 Tips pemilihan tudung bersesuaian dengan mood anda Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top