Tudung

Trend Tudung Raya 2019 – scarfsweethoney

Trend Tudung Raya 2019 – Scarfsweethoney Mungkin ramai yang beranggapan bergaya dengan Instant shawl kelihatan tidak menonjol lagi dan tidak mengikuti fesyen terkini. Namun, tahukah anda dengan instant shawal scarfsweethoney yang lebih moden berjaya menambat hati ibu-ibu sekali gus menjadi trend tudung raya 2019. Di sini, Kak Fa huraikan tudung yang mencipta fenomena dunia fesyen …

Trend Tudung Raya 2019 – scarfsweethoney Read More »

Ikuti Langkah Ini Bagi Mengelakkan Tudung Cepat Rosak !

Ikuti langkah ini bagi mengelakkan tudung cepat rosak ! Frustnya bila beli tudung sekali pakai dah rosak disebabkan saterika ataupun mesin basuh ! Jom Ikuti Langkah ini bagi mengelakkan tudung cepat rosak! Haa..sape yang pernah mengalami kemurung apabila tudung feveret korang rosak. Tambah derita apabila tudung tu memang korang berangan nak pakai masa event. Nak …

Ikuti Langkah Ini Bagi Mengelakkan Tudung Cepat Rosak ! Read More »

7 TIPS ELAK TUDUNG BAU ASHEM!

7 TIPS ELAK TUDUNG BAU ASHEM! Sebelum tu nak tanya, korang tau tak ‘ashem’ tu apa? Bau KEPAM ni mesti korang tau kan. Ya, tudung berbau kepam ni sangatlah tak senang kan? Tak senang duduk kan.. “aduhh.. tudung aku ke yang bau kepam ni? Ishhh..” Ni Kak Fa nak bagi tips supaya tudung korang tak …

7 TIPS ELAK TUDUNG BAU ASHEM! Read More »

Scroll to Top