Uncategorized

Ikuti Langkah Ini Bagi Mengelakkan Tudung Cepat Rosak !

Ikuti langkah ini bagi mengelakkan tudung cepat rosak ! Korang frust tak bila beli tudung pakai sekali dua dah rosak?Haa..sape yang pernah mengalami situasi kemurung apabila tudung feveret korang rosak disebakan pin, saterika atau pun mesin basuh ? Tambah derita apabila tudung tu memang korang berangan nak pakai masa event. Nak cantik tiba-tiba bencana datang …

Ikuti Langkah Ini Bagi Mengelakkan Tudung Cepat Rosak ! Read More »

Jenis-jenis hanger tudung

Jenis-jenis hanger tudung Dengan pelbagai jenis tudung berlainan style, cara penjagaan untuk setiap tudung juga adalah berlainan terutama untuk pergantungan tudung dan jenis-jenis hanger tudung. Para wanita mesti sedia maklum tudung ada pelbagai jenis tudung sebagai contoh bawal, long shawl, instant shawl, shawl berawning dan lain-lain. Nak pula sekarang tudung boleh mencecah sehingga RM50k seheai. …

Jenis-jenis hanger tudung Read More »

Tips supaya anak suka bertudung

Tips supaya anak suka bertudung Ini adalah beberapa tips supaya anak suka bertudung  yang boleh diamalkan ibu bapa bermula dari kecil. Kenapa dari kecil? Bak kata pepatah melentur buluh biarlah dari rebungnya yakni bermakna mendidik anak bermula dari kecil lagi kerana aman kana-kanak adalah senang untuk dibentuk. Alaa, tak panas ke nanti anak-anak? Alah bisa …

Tips supaya anak suka bertudung Read More »

Scroll to Top