25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF

ADELE Instant

RM79.00 RM59.00

ADELE SEKALI SARUNG, SIAP!

1. ADELE instant sekali sarung je, dah siap sangat simple dan senang jea nak pakai.

2. Material ADELE ni heavy chiffon, senang terbentuk lagi tu, nak melekap boleh muncung.

3. Ada metal flower di bhgian tepi tudung, blink blink diamond stone pun ada tau !! Eh lagi satu ada PEARL CHARM tau jadi pemberat tudung uolls.

 

“BUY NOW AND SMILE FOREVER”

Clear

RM79.00 RM59.00

Select Color
This option is required
Arctic Blue Baby Pink Black Blue Mist Blush Pink Capri Green Cashmere Pink Cinnamon Brown Cranberry Deep Purple Dusty Pink Flamingo Pink Frosted Purple Lemon Grass Olive Peel Orchid Bloom Pastel Melon Pistachio Green Slate Blue Strawberry Ice White Beige Mahogany Duxbury Gray Maroon Graphite Gray Milky Yellow Raspberry
Clear selection
SKU: Adele Category:

ADELE SEKALI SARUNG, SIAP!

1. ADELE instant sekali sarung je, dah siap sangat simple dan senang jea nak pakai.

2. Material ADELE ni heavy chiffon, senang terbentuk lagi tu, nak melekap boleh muncung.

3. Ada metal flower di bhgian tepi tudung, blink blink diamond stone pun ada tau !! Eh lagi satu ada PEARL CHARM tau jadi pemberat tudung uolls.

“BUY NOW AND SMILE FOREVER”

Material: Heavy Chiffon

Type: Instant Shawl One Loop

Weight 0.2 kg
Color

Graphite Gray, Milky Yellow, Raspberry, Arctic Blue, Baby Pink, Beige, Black, Blue Mist, Blush Pink, Capri Green, Cashmere Pink, Cinnamon Brown, Cranberry, Deep Purple, Dusty Pink, Duxbury Gray, Flamingo Pink, Frosted Purple, Lemon Grass, Mahogany, Maroon, Olive Peel, Orchid Bloom, Pastel Melon, Pistachio Green, Slate Blue, Strawberry Ice, White

logo-scarfsweethoney

Scarfsweethoney are No.1 Malaysia Online Instant Shawl Expert, and Hijab. We have various instant shawl and hijab design for all type of muslim womens in malaysia.

Scroll to Top