ADELE Instant

RM59.00

ADELE SEKALI SARUNG, SIAP!

1. ADELE instant sekali sarung je, dah siap sangat simple dan senang jea nak pakai.

2. Material ADELE ni heavy chiffon, senang terbentuk lagi tu, nak melekap boleh muncung.

3. Ada metal flower di bhgian tepi tudung, blink blink diamond stone pun ada tau !! Eh lagi satu ada PEARL CHARM tau jadi pemberat tudung uolls.

 

“BUY NOW AND SMILE FOREVER”

Clear

RM59.00

Select Color
This option is required
Arctic Blue Baby Pink Black Blue Mist Capri Green Cashmere Pink Cinnamon Brown Cranberry Deep Purple Dusty Pink Flamingo Pink Frosted Purple Lemon Grass Olive Peel Orchid Bloom Pastel Melon Pistachio Green Slate Blue Strawberry Ice Beige Mahogany Duxbury Gray Maroon Graphite Gray Milky Yellow Raspberry
Clear selection
SKU: Adele Category:

ADELE SEKALI SARUNG, SIAP!

1. ADELE instant sekali sarung je, dah siap sangat simple dan senang jea nak pakai.

2. Material ADELE ni heavy chiffon, senang terbentuk lagi tu, nak melekap boleh muncung.

3. Ada metal flower di bhgian tepi tudung, blink blink diamond stone pun ada tau !! Eh lagi satu ada PEARL CHARM tau jadi pemberat tudung uolls.

“BUY NOW AND SMILE FOREVER”

Material: Heavy Chiffon

Type: Instant Shawl One Loop

Weight 0.2 kg
Color

Graphite Gray, Milky Yellow, Raspberry, Arctic Blue, Baby Pink, Beige, Black, Blue Mist, Capri Green, Cashmere Pink, Cinnamon Brown, Cranberry, Deep Purple, Dusty Pink, Duxbury Gray, Flamingo Pink, Frosted Purple, Lemon Grass, Mahogany, Maroon, Olive Peel, Orchid Bloom, Pastel Melon, Pistachio Green, Slate Blue, Strawberry Ice

Scroll to Top