ADINA Instant

RM69.00

Clear

RM69.00

Select Color
Baby Pink Black Cranberry Deep Purple Duxbury Gray Emerald Green Gold Brown Honey Gold Maroon Mocha Brown Navy Blue Orange Peel Pastel Melon Sahara Sun Whispy Blue
Clear selection
SKU: N/A Category:

ADINA Instant Shawl Terkini, Sarung Dua Muka

1.  ADINA, Instant Shawl Double Loop  labuh. Labuh dari dagu ke bawah 22 inci, memang labuh sangat sangat..

2. Jahitan ADINA Instant Shawl Double Loop ni kemas dibahagian tepi tau takde lagi tudung flare flare sesuai la untuk korang yang nak pergi office ke buat kerja lasak ke nak pergi mengaji ke? Nampak kemas sangat uolls.

3. Of course lah no pin gais  kan senang sarung 2 kali dah siap lah tak payah pin pun uolls.

4. ADINA kali ni ada blink blink uolls nampak macam simple tapi bila ada blink blink looks like elegant gituuu .

5. Dihiasi CHARM dibahagian tirus muka kedua uolls  boleh jadi pemberat tauuuu… Jadi, tudung tak senang terbang.

“BUY 2PCS RM120”

“BUY NOW AND SMILE FOREVER”

Weight0..2 kg
Color

Baby Pink, Black, Cranberry, Deep Purple, Duxbury Gray, Emerald Green, Gold Brown, Honey Gold, Maroon, Mocha Brown, Navy Blue, Orange Peel, Pastel Melon, Sahara Sun, Whispy Blue

Scroll to Top