AIMAA Semi Instant

RM59.00

Clear

RM59.00

Select Color
Black Dark Green Desert Taupe Greyish Purple Iced Coffee Kiwi Green Lucite Green Marble Purple Orange Peel Pale Peach Royal Blue White
Clear selection
SKU: Aimaa Category:

TUDUNG SEPIT SEMI INSTANT  PSSSTT.. TGH TRENDING STYLE SEPIT TEPI

Kak Fa nak cerita sikit pasal new design yg nak release ni iaitu AIMAA tau.

Okay sebelum ni Kak Fa banyak keluarkan instant shawl bukan?? Kalini Kak Fa nak keluarkan SEMI INSTANT pulaklah!

1 Muka pertama korang tinggal sarung je, yang selebihnya tu untuk korang lilit mengikut cara korang sendiri! Mudah dah kan

2 Paling penting korang nampak tak ada pin dekat kepala tu?Cantik kan? Tu akan buatkan korang tampak lagi cantik dan menawan bila pakai

3 Dihiasi juga Exclusive Metal Tag dari Scarfsweethoney tau.. Yg tu mana boleh tinggal

4 Material heavy chiffon yang selesa dan mudah bentuk, do not worry..

5 Lagiii bestnyaaaa bila nak keluar pergi berjalan or holiday korang capai je AIMAA tu dan terus sarung ala pakai malas malas pun comel dah okayy

“BUY 2PCS RM100”

BUY NOW AND SMILE FOREVER

Weight0.2 kg
Color

Capri Blue, Black, Dark Green, Desert Taupe, Greyish Purple, Iced Coffee, Kiwi Green, Lucite Green, Marble Purple, Orange Peel, Pale Peach, Royal Blue, White

Scroll to Top