Alexa Fleur

  • Sarung sekali siap flower crown
  • Style and fashionable
  • Unique design
  • Premium Heavy Chiffon
  • Suit for bridemaid/ birthday party

This product is currently out of stock and unavailable.

ALEXA FLEUR Tudung Instant Shawl Single Loop

1. Sarung SATU kali sahaja dah siap terus jalan..
2. Bila pakai tu macam princess sebab dah siap flower crown. Jimat duit tak payah beli crown kan..
3. Tahu tak, kelepet kat tepi yang femes tu, yang susah sangat nak buat tu, DAH SIAP JAHIT. Korang tinggal sarung je tau.
4. Tak perlu lilit, tak perlu pin. Best kan?
5. Dah kemas curvy bahagian depan dan belakang
6. Paling best bila kena paksa jadi bridesmaid atau nak sambut birthday atau nak pergi dinner hujung tahun, uols dah tahu nak pakai apa kan?
7. Best boleh muncung automatik
8. Eh, nak pergi travel, nak pergi pantai pun cantik ni shoot ootd kan?

Material : Premium Heavy Chiffon
Type : Instant Shawl One Loop with flower crown

Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash/computer setting.

Weight 0.4 kg
color

Beige, Black, Blue Jeans, Burgundy, Cashmere Pink, Cinnamon Brown, Cream, Dark Blue, Desert Taupe, Frosted Purple, Gold Brown, Iced Coffee, Marble Purple, Mint Green, Moss Green, Paradise Blue, Salmon Pink, Soft Grey, Spice Red, Spicy Mustard

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…

Shopping Cart
Scroll to Top