Previous

AVERY Instant

Next

NAFISA Instant

RM79.00 RM48.00
Next Product Image

ALEXA FLEUR

RM79.00 RM69.00

ALEXA FLEUR

RM79.00 RM69.00

  • Heavy chiffon
  • Stylo and fashionable
  • Ready to wear
  • Tak panas
  • Design yang unik
  • Diilhamkan daripada Hana Tajima
BlackLight PinkPistachio Green
Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

ALEXA FLEUR Tudung Instant Shawl Single Loop
1. Sarung SATU kali sahaja dah siap terus jalan..
2. Bila pakai tu macam princess sebab dah siap flower crown. Jimat duit tak payah beli crown kan..
3. Tahu tak, kelepet kat tepi yang femes tu, yang susah sangat nak buat tu, DAH SIAP JAHIT. Korang tinggal sarung je tau.
4. Tak perlu lilit, tak perlu pin. Best kan?
5. Dah kemas curvy bahagian depan dan belakang
6. Paling best bila kena paksa jadi bridesmaid atau nak sambut birthday atau nak pergi dinner hujung tahun, uols dah tahu nak pakai apa kan?
7. Best boleh muncung automatik
8. Eh, nak pergi travel, nak pergi pantai pun cantik ni shoot ootd kan?

Material : Premium Heavy Chiffon
Type : Instant Shawl One Loop with flower crown

Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash/computer setting.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALEXA FLEUR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Delivery

Free shipping for purchases above RM100 (Malaysia only)

High Quality Material

We use high quality material for all our products

Secure Payment

We ensure secure payment via FPX online banking

Our expertise in designing unique instant scarf and a variety of modern styles for career women and young mothers appear to be more attractive and stylish.

© 2021 Scarfsweethoney Sdn Bhd (1217509-M). All Rights Reserved

Shopping cart

0

No products in the cart.