ALEXA FLEUR

RM79.00

  • Heavy chiffon
  • Stylo and fashionable
  • Ready to wear
  • Tak panas
  • Design yang unik
  • Diilhamkan daripada Hana Tajima
Clear

RM79.00

Select Color
Apricot Aquamarine Arctic Blue Baby Pink Black Blood Red Blue Jeans Bridal Rose Burgundy Cranberry Deep Purple Desert Taupe Emerald Green Fair Blue Fairy Pink Greyish Purple Honey Gold Iced Coffee Ivory Lemon Grass Milky Pink Moss Green Navy Blue Nude Pink Pale Green Paradise Blue Pastel Melon Peacock Green Pearl White Petal Purple Pistachio Green Red Royal Blue Sahara Sun Soft Yellow Strawberry Ice Teh Tarik Vanilla Yellow
Clear selection

ALEXA FLEUR instant shawl adalah design ‘one loop’ terhasil dari material heavy chiffon yg tinggi kualiti. Mesra solat dan sangat senang dipakai semula selepas wudhuk tanpa sebarang pin dengan labuh yang adjustable. Design ini diinspirasikan oleh gaya hijabi Hana Tajima dimana dengan sekali sarung sahaja dah siap kelepet di bahagian sisi pipi. Ia juga dihiasi denga Flower Crown yang dijahit dengan kemas sesuai untuk bridesmaid sekaligus menjadikan anda bagaikan bidadari. Juga sangat sesuai dijadikan sebagai hadiah perkahwinan dan hari jadi. Hanya 15 saat anda tidak perlu lagi tergesa-gesa ke majlis!

Apa hebatnya ALEXA FLEUR instant shawl ni?

1. Sarung SATU kali sahaja dah siap terus jalan.

2. Bila pakai tu macam princess sebab dah siap flower crown. Jimat duit tak payah beli crown kan..

3. Tahu tak, kelepet kat tepi yang femes tu, yang susah sangat nak buat tu, DAH SIAP JAHIT. Korang tinggal sarung je tau.

4. Tak perlu lilit, tak perlu pin. Best kan?

5. Dah kemas curvy bahagian depan dan belakang

6. Paling best bila kena paksa jadi bridesmaid atau nak sambut birthday atau nak pergi dinner hujung tahun, uols dah tahu nak pakai apa kan?

7. Best boleh muncung automatik

8. Eh, nak pergi travel, nak pergi pantai pun cantik ni shoot ootd kan? Best ke best?

Sesuai untuk ke pejabat dan majlis, yang suka tampil comel dan stylish tapi nak senang, tak reti lilit-lilit ni.

 

Material : Premium Heavy Chiffon

Type : Instant Shawl One Loop with flower crown

3.8/5 (4 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Apricot, Aquamarine, Arctic Blue, Baby Pink, Black, Blood Red, Blue Jeans, Bridal Rose, Burgundy, Cranberry, Deep Purple, Desert Taupe, Emerald Green, Fair Blue, Fairy Pink, Greyish Purple, Honey Gold, Iced Coffee, Ivory, Lemon Grass, Milky Pink, Moss Green, Navy Blue, Nude Pink, Pale Blue, Pale Green, Paradise Blue, Pastel Melon, Peacock Green, Pearl White, Petal Purple, Pistachio Green, Red, Royal Blue, Sahara Sun, Soft Yellow, Spice Red, Strawberry Ice, Teh Tarik, Vanilla Yellow

1 review for ALEXA FLEUR

  1. Rated 4 out of 5

    Nor Fahida bt Mad Amin

    Alexa Fleur-milk pink (i like)

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.