Previous
Previous Product Image

ALEXA FLEUR

RM69.00
Next

NAFISA Instant

RM48.00
Next Product Image

ALYSA Instant

This product is currently out of stock and unavailable.

Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: Alysa Category:

Description

ALYSA Instant Shawl with awning One Loop

1.  Tudung Alysa, sekali sarung sahaja sangat sangat mudah untuk dipakai terus siap takdelah uolls pening nak buat tudung macam-macam style nak gosok pergi kerja esok kan, sebab Alysa sekali sarung dah siap.

2. Tudung Alysa ni material moss crepe dan ada awning denim yang senang gila dibentuk dan paling best ade charm kat hujung tu Oh ya material ni tak mudah kedut tau senang bawa travel uolls.

3. Alysa ni tudung exclusive tau! Sebab apa uolls nak tahu? Ada metal tag Scarfsweethoney lah apa laaagi  dahlah ada charm, metal tag lagiii.

“BUY NOW AND SMILE FOREVER”

Free Delivery

Free shipping for purchases above RM100 (Malaysia only)

High Quality Material

We use high quality material for all our products

Secure Payment

We ensure secure payment via FPX online banking

Our expertise in designing unique instant scarf and a variety of modern styles for career women and young mothers appear to be more attractive and stylish.

© 2021 Scarfsweethoney Sdn Bhd (1217509-M). All Rights Reserved

Shopping cart

0

No products in the cart.