ALYSA Instant

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: Alysa Category:

ALYSA Instant Shawl with awning One Loop

1.  Tudung Alysa, sekali sarung sahaja sangat sangat mudah untuk dipakai terus siap takdelah uolls pening nak buat tudung macam-macam style nak gosok pergi kerja esok kan, sebab Alysa sekali sarung dah siap.

2. Tudung Alysa ni material moss crepe dan ada awning denim yang senang gila dibentuk dan paling best ade charm kat hujung tu Oh ya material ni tak mudah kedut tau senang bawa travel uolls.

3. Alysa ni tudung exclusive tau! Sebab apa uolls nak tahu? Ada metal tag Scarfsweethoney lah apa laaagi  dahlah ada charm, metal tag lagiii.

“BUY NOW AND SMILE FOREVER”

Weight 0.2 kg
Color

Grey, Mulberry, Arctic Blue, Black, Dusty Pink, Grape Purple, Milo Ice, Moss Green, Pink Rose, Slate Grey

logo-scarfsweethoney

Scarfsweethoney are No.1 Malaysia Online Instant Shawl Expert, and Hijab. We have various instant shawl and hijab design for all type of muslim womens in malaysia.

Scroll to Top