Ashlea

RM79.00

Clear

RM79.00

Select Color
Biscay Green Black Blue Mist Blue Mist Burgundy Desert Taupe Fairy Pink Honey Gold Ivory Lemon Grass Lilac Purple Mocha Nude Milo Pearl Rose Slate Blue
Our product comes in these default color schemes. Please select one.
Clear selection

Rekaan ASHLEA kini kembali dengan batu permata di setiap kedutan yang menjadi igauan cikgu cikgu 
Kak fa faham, korang sukakan tudung yang senang sarung dan cantik jadi kak fa nak menonjolkan kecantikan korang dengan batu permata yang merelip relip.. bilamana anak murid yang melihat cikgu cikgu pasti terpukauu …cewahh💃💃⚡
MENYELESAIKAN MASALAH korang dengan Hanya SEKALI sarung dah siap cantik terletak kemas.
Cepat dan pantas untuk cikgu cikgu nak pergi sekolah. Kak Fa faham korang kanan dan kiri bermacam ragam anak anak nak ke sekolah. Pening kepala Kak Fa tengok korang nak lilit tudung lagi, nak siapkan anak lagi, nak sedia makan lagi💆💆

.

TAK PAYAH SUSAH SUSAH NAK PIN PIN KAN
Korang rasa dalam setahun, berapa ratus pin yang korang beli ? Hik hik 🙊🙊
untuk korang yang selalu hilang pin tuu, tak payah beli dah.. Sekali pakai terus terletak kemas.
CUTTING PERFECT labuh depan dan belakang.
Disebabkan ramai yang mintak Kak Fa labuhkan sikit tudung ni, kak fa konfim yang ni memang labuh dengan saiz 2.0m x 0.8m. Dijamin tutup dada.
MEMBANTU KORANG FEEL FEEL MACAM MAK DATIN
Kali ni kak fa siapkan dengan scallop di bahagian depan yang menambahkan keayuan serta kejelitaan korang yang mampu mengoyahkan cik abam korang 🙈kang tak pegi keje kang . Hiks 🙊
DIAMOND STONE di setiap kedutan, dan di bahagian flowy yang menampakn exclusive tudung ASHLEA ini. Kak Fa tahu, korang kalau pergi sekolah mesti nak yang ada batu batu merelip macam retiss gituu.

0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Biscay Green, Black, Blue Mist, Bubblegum Pink, Burgundy, Desert Taupe, Fairy Pink, Honey Gold, Ivory, Lemon Grass, Lilac Purple, Mocha, Nude Milo, Pastel Purple, Pearl Rose, Slate Blue

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.