AURORA Instant Shawl Double Loop

RM89.00

Clear

RM89.00

Select Color
Barbie Pink Black Bridal Rose Frosted Purple Golden Kiwi Grape Purple Hazelnut Brown Mossy Green Navy Blue Nude Milo Orchid Bloom Pastel Melon Pink Rose Salmon Pink Shocking Pink Spice Red Spicy Mustard Whispy Blue
Our product comes in these default color schemes. Please select one.
Clear selection
Apa yang best AURORA Instant Shawl Double Loop Flare?

1. DUA kali sarung je dah siap flare bagi effect muka lebih runcing. Oh ye, boleh sorok pipi tau!

2. No lilit No pin uols, sarung jer.

3. Bestnya boleh automatik muncung, yang suka pakai melekap tu, pun boleh tau!

4. Perincian bling2 di bahagian flare berstyle tu buat bos terkenang-kenang.

5. Dihiasi siap dengan Metal Tag Ekslusive brand Scarfsweethoney

6. Material heavy chiffon yang selesa dan jatuh flow tu cantik!

7. Boleh labuh tau AURORA ni, sesuai untuk ibu menyusu, boleh sorok-sorok kan.

8. Jimat masa, cepat, encik suami pun tak bising-bising lagi! Puji lagi ada lah.

Sesuai untuk ke pejabat dan majlis, yang suka tampil ringkas, cepat dan anggun.

 

Material : Premium Heavy Chiffon

Type : Double loop Instant Shawl

0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Barbie Pink, Black, Bridal Rose, Frosted Purple, Golden Kiwi, Grape Purple, Hazelnut Brown, Mossy Green, Navy Blue, Nude Milo, Orchid Bloom, Pastel Melon, Pink Rose, Salmon Pink, Shocking Pink, Spice Red, Spicy Mustard, Whispy Blue