AURORA Instant

RM89.00

Quantity discounts
1 2+
RM89.00 RM60.00
Clear

RM89.00

Select Color
Airy Blue Autumn Brown Baby Pink Barbie Pink Black Blue Jeans Blue Mist Bridal Peach Bridal Rose Burgundy Cannoli Cream Cranberry Deep Purple Desert Taupe Dusty Green Dusty Pink Duxbury Gray Emerald Green Flamingo Pink Frosted Purple Gold Brown Golden Kiwi Grape Purple Greyish Purple Hazelnut Brown Honey Gold Iced Coffee Indulgy Brown Lemon Grass Maroon Misty Mint Mocha Brown Mossy Green Navy Blue Nude Milo Olive Peel Orange Peel Orchid Bloom Pale Peach Pastel Melon Pink Rose Sage Green Sahara Sun Salmon Pink Shocking Pink Silver Grey Spice Red Spicy Mustard Strawberry Ice Whispy Blue
Clear selection
Apa yang best AURORA Instant Shawl Double Loop Flare?

1. DUA kali sarung je dah siap flare bagi effect muka lebih runcing. Oh ye, boleh sorok pipi tau!

2. No lilit No pin uols, sarung jer.

3. Bestnya boleh automatik muncung, yang suka pakai melekap tu, pun boleh tau!

4. Perincian bling2 di bahagian flare berstyle tu buat bos terkenang-kenang.

5. Material heavy chiffon yang selesa dan jatuh flow tu cantik!

6. Boleh labuh tau AURORA ni, sesuai untuk ibu menyusu, boleh sorok-sorok kan.

7. Jimat masa, cepat, encik suami pun tak bising-bising lagi! Puji lagi ada lah.

Sesuai untuk ke pejabat dan majlis, yang suka tampil ringkas, cepat dan anggun.

 

Material : Premium Heavy Chiffon

Type : Double loop Instant Shawl

0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Bandung Pink, Cherry Red, Dark Pink, Graphite Gray, Milky Yellow, Raspberry, Airy Blue, Autumn Brown, Baby Pink, Barbie Pink, Black, Blue Jeans, Blue Mist, Bridal Peach, Bridal Rose, Burgundy, Cannoli Cream, Cranberry, Deep Purple, Desert Taupe, Dusty Green, Dusty Pink, Duxbury Gray, Emerald Green, Flamingo Pink, Frosted Purple, Gold Brown, Golden Kiwi, Grape Purple, Greyish Purple, Hazelnut Brown, Honey Gold, Iced Coffee, Indulgy Brown, Lemon Grass, Maroon, Misty Mint, Mocha Brown, Mossy Green, Navy Blue, Nude Milo, Olive Peel, Orange Peel, Orchid Bloom, Pale Peach, Pastel Melon, Pink Rose, Sage Green, Sahara Sun, Salmon Pink, Shocking Pink, Silver Grey, Spice Red, Spicy Mustard, Strawberry Ice, Whispy Blue