AYANA Instant

RM89.00

Clear

RM89.00

Select Color
Baby Pink Black Blue Mist Cannoli Cream Duxbury Gray Emerald Green Flamingo Pink Gold Brown Honey Gold Ivory Mahogany Mocha Brown Orchid Bloom Pale Peach Pastel Melon Petal Purple Silver Grey Slate Blue Spice Red Strawberry Ice
Clear selection
SKU: Ayana Category:
Apa Yang Best AYANA Instant Shawl Double Loop Flare?

 

1. DUA kali sarung je dah siap flare bagi effect muka lebih runcing. Oh ye, boleh sorok pipi tau!

2. No lilit No pin uols, sarung jer.

3. Bestnya boleh automatik muncung, yang suka pakai melekap tu, pun boleh tau!

4. Perincian bunga 3D dan manik juga batu hematite berkilauan buat geram mata yang memandang!

5. Material heavy chiffon yang selesa dan jatuh flow tu cantik!

6. Boleh labuh tau AYANA ni, sesuai untuk ibu menyusu, boleh sorok-sorok kan.

7. Jimat masa, cepat, encik suami pun tak bising-bising lagi! Puji lagi ada lah.

Sesuai untuk ke pejabat dan majlis, yang suka tampil ringkas, cepat dan anggun.

 

Material : Premium Heavy Chiffon

Type : Double loop Instant Shawl

Weight0.2 kg
Color

Cherry Red, Graphite Gray, Milky Yellow, Raspberry, Baby Pink, Black, Blue Mist, Cannoli Cream, Duxbury Gray, Emerald Green, Flamingo Pink, Gold Brown, Honey Gold, Ivory, Mahogany, Mocha Brown, Orchid Bloom, Pale Peach, Pastel Melon, Petal Purple, Silver Grey, Slate Blue, Spice Red, Strawberry Ice

Scroll to Top