-34%

AZKAA Instant

RM59.00 RM39.00

  • MESRA AFTER SOLAT
  • HIGH QUALITY HEAVY CHIFFON
  • CHARM EXCLUSIVE
  • POTONGAN BAHU YG TERLETAK
  • TAK PERLU PIN
  • SARUNG JE TANPA LILIT
Quantity discounts
1-2 3+
RM59.00 RM33.00
Clear

RM59.00 RM39.00

Select Color
Apricot Arctic Blue Army Green Ash Grey Baby Blue Baby Pink Barbie Pink Beach Blue Biscay Green Black Blood Red Blush Pink Bridal Peach Bridal Rose Burgundy Cactus Green Candy Pink Capri Green Cashmere Pink Chicory Coffee Cinnamon Brown Citrus Peach Corydalis Blue Cranberry Dark Blue Dark Green Dark Grey Dark Mocha Dark Turquoise Deep Purple Dove Grey Dusty Green Dusty Pink Duxbury Gray Emerald Green Fair Blue Fairy Pink Flamingo Pink Florida Turquoise Frosted Purple Gold Brown Golden Kiwi Grape Purple Greyish Purple Hazelnut Brown Honey Gold Iced Coffee Indulgy Brown Iris Blue Ivory Lemon Grass Lilac Purple Lucite Green Magenta Mahogany Mangosteen Purple Marble Purple Maroon Mocha Brown Mossy Green Navy Blue Nougat Brown Nude Milo Nude Pink Olive Green Olive Peel Opal Green Orange Peel Orchid Bloom Pale Blue Pale Green Pale Peach Paradise Blue Pastel Melon Pastel Purple Peach Peacock Green Pearl White Petal Purple Pink Plum Pink Rose Pistachio Green Red Royal Blue Sage Green Sahara Sun Salmon Pink Shocking Pink Slate Blue Smoke Grey Soft Grey Soft Yellow Spice Red Spicy Mustard Strawberry Ice Sweet Pink Tea Berry Teal Blue Teh Tarik Whispy Blue
Clear selection
SKU: azkaa Category: Tags: , ,

Azkaa instant shawl pinless sudah 3 tahun berada di pasaran dan masih mendapat permintaan ramai kerana designnya yang sangat simple dan kemas. Kebanyakan pelanggan memberikan feedback yang positif iaitu sangat senang dipakai selain simple dan kemas.

7 SBB AZKAA INSTANT SHAWL PILIHAN IBU2

 

1.SARUNG JE TANPA LILIT

Zaman sekarang ibu2 nak pantas, tapi nak jugak cantik bergaya retis gitu, AZKAA pilihan tepat sebab jimat masa sarung je tak sampai berapa minit siap. Ye lah, kita ni nak lilit macam retis tak reti.. AZKAA ni dah siap terletak cantik macam retis.. Mesti orang ingt ibu2 puas melilit.. Padahal.. Ermm.. Sarung je kan ibu2..

2. TAK PERLU PIN

Dah tak risau kalau anak tarik tudung, muka anak terkena brooch, sbb mmg tak perlukan sebarang pin. Pin ibu2 yg selalu hilang tu biarkan hilang..?Ini antara sebab ibu2 memilih AZKAA.

3. POTONGAN BAHU YG TERLETAK
Paling best sarung AZKAA ni sbb dah terletak cantik kat bahu, sebab potongan ni khas berbeza dengan yang lain. Boleh survey merata, memang tak sama. Ini potongan designer ibu2!

4. CHARM EXCLUSIVE
Tarikan pelanggan adlh charm yg cantik dan comel menghiasi tudung. Tak la plain sgt kan. Ibu2 kelihatan exclusive gitu.

5. MATERIAL CHIFFON PALING BEST
Tak panas dan flowy beralun gitu.. Bila ibu2 sarung je, lembut dan selesa dia wow rasa sejuk jer manjang.. Yang dah beli, selalunya repeat sbb best! Jangan tak tau AZKAA ni repeater paling tinggi tau ibu2..

6. MESRA AFTER SOLAT
Dah ambil wudhu tu, sarung je tak perlu pin dah.. Magic.. Tak yah nak terjengket2 rebut cermin dgn yg lain.. Diorang pun terkezut sbb cepat sgt ibu2 bersiap

7. PILIHAN WARNA TANGKAP MATA
Ibu2 boleh rambang mata nak memilih warna terbaik utk baju.. Lagi2 kalau pergi butik.. Memang tak tahan mata di buatnya.. Yelah, warna2 yang dipilih adlh warna 2017.. Dah semua warna tangkap mata, isnin pakai biru, hari selasa pakai ungu, rabu pakai hijau dan seterusnya..

0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Apricot, Arctic Blue, Army Green, Ash Grey, Baby Blue, Baby Pink, Barbie Pink, Beach Blue, Biscay Green, Black, Blood Red, Blush Pink, Bridal Peach, Bridal Rose, Burgundy, Cactus Green, Candy Pink, Capri Green, Cashmere Pink, Chicory Coffee, Cinnamon Brown, Citrus Peach, Corydalis Blue, Cranberry, Dark Blue, Dark Green, Dark Grey, Dark Mocha, Dark Turquoise, Deep Purple, Dove Grey, Dusty Green, Dusty Pink, Duxbury Gray, Emerald Green, Fair Blue, Fairy Pink, Flamingo Pink, Florida Turquoise, Frosted Purple, Gold Brown, Golden Kiwi, Grape Purple, Greyish Purple, Hazelnut Brown, Honey Gold, Iced Coffee, Indulgy Brown, Iris Blue, Ivory, Lemon Grass, Lilac Purple, Lucite Green, Magenta, Mahogany, Mangosteen Purple, Marble Purple, Maroon, Mocha Brown, Mossy Green, Navy Blue, Nougat Brown, Nude Milo, Nude Pink, Olive Green, Olive Peel, Opal Green, Orange Peel, Orchid Bloom, Pale Blue, Pale Green, Pale Peach, Paradise Blue, Pastel Melon, Pastel Purple, Peach, Peacock Green, Pearl White, Petal Purple, Pink Plum, Pink Rose, Pistachio Green, Red, Royal Blue, Sage Green, Sahara Sun, Salmon Pink, Shocking Pink, Slate Blue, Smoke Grey, Soft Grey, Soft Yellow, Spice Red, Spicy Mustard, Strawberry Ice, Sweet Pink, Tea Berry, Teal Blue, Teh Tarik, Whispy Blue

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.