-37%

AZKAA PATTERN

RM79.00 RM50.00

  • SARUNG JE TANPA LILIT
  • TAK PERLU PIN
  • POTONGAN BAHU YG TERLETAK
  • CHARM EXCLUSIVE
  • MATERIAL CHIFFON CREPE
  • MESRA AFTER SOLAT
  • PILIHAN CORAK TANGKAP MATA
  • UKURAN 1.6M X 0.7M
Clear

RM79.00 RM50.00

Select Color
Beige Elora Creamy Floral Dark Blue Floral Ditsy Blue Ditsy Pink Hibiscus Black Leaf Blue Mint Floral Mocha Floral Orhid Bloom Paint Floral Pine Maroon Pinkish Floral Sakura Blue Vintage Black Vintage White White Elora White Floral Wild Floral
Our product comes in these default color schemes. Please select one.
Clear selection
SKU: Azkaa Pattern Category: Tags: , , ,

Azkaa Pattern adalah design yang sangat ringkas dan stylish sesuai untuk pergi ke majlis formal dan tidak formal. Design ini hanya sekali sarung sahaja dah terletak kemas. Di bahagian hujung shawl, diselitkan dengan charm pearl sebagai pemberat supaya kekal terletak sampai petang. Design ini didatangi dengan pelbagai corak yang menarik bermula dari warna yang pastel ke warna yang bold.

7 SBB AZKAA INSTANT SHAWL PILIHAN RAYA KORANG

1. SARUNG JE TANPA LILIT
Zaman sekarang ibu2 nak pantas, tapi nak jugak cantik bergaya retis gitu, AZKAA pilihan tepat sebab jimat masa sarung je tak sampai berapa minit siap. Ye lah, kita ni nak lilit macam retis tak reti.. AZKAA ni dah siap terletak cantik macam retis.. Mesti orang ingt ibu2 puas melilit.. Padahal.. Ermm.. Sarung je kan ibu2..

2. TAK PERLU PIN
Dah tak risau kalau anak tarik tudung, muka anak terkena brooch, sbb mmg tak perlukan sebarang pin. Pin ibu2 yg selalu hilang tu biarkan hilang. Ini antara sebab ibu2 memilih AZKAA.

3. POTONGAN BAHU YG TERLETAK
Paling best sarung AZKAA ni sbb dah terletak cantik kat bahu, sebab potongan ni khas berbeza dengan yang lain. Boleh survey merata, memang tak sama. Ini potongan designer ibu2!

4. CHARM EXCLUSIVE
Tarikan pelanggan adlh charm yg cantik dan comel menghiasi tudung. Tak la plain sgt kan. Ibu2 kelihatan exclusive gitu..

5. MATERIAL CHIFFON PALING BEST
Tak panas dan flowy beralun gitu.. Bila ibu2 sarung je, lembut dan selesa dia wow rasa sejuk jer manjang.. Yang dah beli, selalunya repeat sbb best! Jangan tak tau AZKAA ni repeater paling tinggi tau ibu2..

6. MESRA AFTER SOLAT
Dah ambil wudhu tu, sarung je tak perlu pin dah.. Magic.. Tak yah nak terjengket2 rebut cermin dgn yg lain.. Diorang pun terkezut sbb cepat sgt ibu2 bersiap

7. PILIHAN CORAK TANGKAP MATA
Ibu2 boleh rambang mata nak memilih corak terbaik utk baju.. Lagi2 kalau pergi butik.. Memang tak tahan mata di buatnya.. Yelah, corak yang dipilih adlh warna 2018.. Dah semua corak tangkap mata, raya pertama corak lain, raya kedua corak lain pulak

0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Dimensions160 × 70 cm
Color

Beige Elora, Creamy Floral, Dark Blue Floral, Ditsy Blue, Ditsy Pink, Hibiscus Black, Leaf Blue, Mint Floral, Mocha Floral, Orhid Bloom, Paint Floral, Pine Maroon, Pinkish Floral, Sakura Blue, Vintage Black, Vintage White, White Elora, White Floral, Wild Floral