Blair Glam

RM79.00

  • MESRA AFTER SOLAT
  • LABUH ADJUSTABLE
  • MATERIAL CHIFFON PALING BERKUALITI
  • DIAMOND EXCLUSIVE
  • SARUNG JE TANPA LILIT
Clear

RM79.00

Select Color
Arctic Blue Barbie Pink Black Blood Red Blush Pink Bridal Peach Burgundy Cashmere Pink Cinnamon Brown Dark Blue Dark Lilac Dolce Latte Dusty Pink Flamingo Pink Frosted Purple Golden Kiwi Grape Purple Hazelnut Brown Iced Coffee Ivory Lemon Grass Mangosteen Purple Marble Purple Mocha Mossy Green Nude Milo Nude Pink Olive Green Olive Peel Orchid Bloom Petal Purple Pink Plum Pistachio Green Red Red Wood Royal Blue Sage Green Sahara Sun Soft Yellow Spice Red Tea Berry Teal Blue Teh Tarik Whispy Blue
Our product comes in these default color schemes. Please select one.
Clear selection
SKU: Blair Glam Category: Tags: , ,

Instant shawl double loop blair glam adalah instant dengan dua kali sarung sahaja dah siap. Blair Glam dihiasi dengan diamond stone plus batu yang berbentuk segi tiga.

“7 SAAT SARUNG BLAIR GLAM, MERELIP FLARE MCM RETIS, TAK YAH LILIT DAH! HNTR ANAK PI SKOLAH, MESTI TEACHER JELING. AWAT CANTIK SGT MAK BUDAK NI!”

Bayangkan bila dpt sarung tudung BLAIR GLAM yang flowy mowwy & merelip-relip gitu..yg labuh dan senang nak pi hantar dan amik anak skolah. Dah la terkejar2 nak masuk keje balik plus glam gitu.. Uols jimat masa nak bersiap..hanya sarung 2 kali je dah flare ala2 instafemes lilit tu.. kita nak jugak kan, tapi tak reti, jadi sarung je BLAIR GLAM ni dah merelip2 cam retis, mmg kawan2 , teacher anak pun toleh 2-3kali! Cik shuben pun senyum je memanjang

KENAPA BLAIR GLAM MERELIP GITCHU

1. SARUNG JE TANPA LILIT, memang jimat masa, pantas, kemas dan terletak. Tak sampai berapa saat dah siap cantik merelip gitchu! En shuben pun pelik awat cepat noo bersiap! Selalu kita yg paling lambat

2. TAK PERLU PIN, tak risau dah kalau anak tarik tudung atau muka anak terkena brooch, sbb mmg tak perlukan sebarang pin. Kalau kenduri tu pagi smpai petang, kita leklek jerr.. Orang lain pin tah kemana dah.. Kang kalau jatuh kt sofa, anak terduduk plak, serammm!

3. DIAMOND EXCLUSIVE, diamond unik berbentuk segitiga di tabur bagaikan pengantin baru.. Tak sarat sangat tetapi cukup mencuri perhatian ramai! Gitchu!!

4. MATERIAL CHIFFON PALING BERKUALITI, tak panas dan flowy beralun gitu.. Yang dah beli, confirm repeat sbb best! Sekali libas je, semua terpesona!

5. LABUH ADJUSTABLE , Labuh depan belakang senang nak BF baby. Nak cover mana yang patut gitchu!

6. PILIHAN WARNA , Boleh pilih hari isnin pakai oren, hari selasa pakai pink, rabu dan seterusnya.. Perghh.. Kenduri sana sini, travel seluruh dunia plak lagi.. Cukup semua pakej!

7. MESRA AFTER SOLAT , Lepas ambil wudhu trus sarung 2 kali siap! Org keliling pun naik heran.. Cepatnya dia siap! Cik Shuben pun tak tunggu lama anda bersiap di surau. Tak sempat dia nak bebel uols!

0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Arctic Blue, Barbie Pink, Black, Blood Red, Blush Pink, Bridal Peach, Burgundy, Cashmere Pink, Cinnamon Brown, Dark Blue, Dark Lilac, Dolce Latte, Dusty Pink, Flamingo Pink, Frosted Purple, Golden Kiwi, Grape Purple, Hazelnut Brown, Iced Coffee, Ivory, Lemon Grass, Mangosteen Purple, Marble Purple, Mocha, Mossy Green, Nude Milo, Nude Pink, Olive Green, Olive Peel, Orchid Bloom, Petal Purple, Pink Plum, Pistachio Green, Red, Red Wood, Royal Blue, Sage Green, Sahara Sun, Soft Yellow, Spice Red, Tea Berry, Teal Blue, Teh Tarik, Whispy Blue

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.