BLAIR PATCH

RM79.00

KEISTIMEWAAN BLAIR PATCH
==========================
??EFFECT MUKA KURUS
Yang mana ada double chin ni tak payah risau.. memang tertutup semua lemak lemak kat dagu tu.. BLAIR PATCH direka khas supaya nmpk efek muka kurus . Lepaih ni uols toksah pening2 pala lagi nak carik inner yang nak tutup double chin . Capai jek BLAIR PATCH
.
.
??SUPER DUPER SELESA
Material heavy chiffon yang sangat sesuai dengan iklim malaysia yang panas dan bahagian awning yang menjadi pastinya sedap dipakai walaupon utk jangkamasa yang lama.???????Material chiffon pula lahaiii?lembut sesangat! Yang penting material tak terlalu tebal dan tak terlalu nipis. Omputeh kata,
?JUST NICE????????
.
??WARNA YANG EXCLUSIVE
Warna yang exclusive dimana kami hanya mengeluarkan 9 warna sahaja cukup membuat jantung luruh berderai
.
??SENANG DIPAKAI
BLAIR PATCH teramatlah senang nak pakai. Sarung 2x je, zaapp zappp dah SIAP! Siap dapat flowy loose effect lagi. Simple tapi still nampak menawan. Sesuai sgt dengan trend skrg ni. Mak uols pon boleh pakai jugak tau. Konfem nampak muda jelita giteww

Clear

RM79.00

Select Color
Bay Blue Biscay Green Black Blush Pink Burgundy Capri Green Cranberry Cream Puff Dark Turquoise Dolce Latte Honey Gold Iced Coffee Magenta Mocha Olive Green Pastel Purple Peach Pink Rose Pistachio Green Red Red Wood Slate Blue Soft Yellow
Clear selection

BLAIR PATCH Instant Shawl Double Loop Flare

  1. Sarung 2 kali dah siap!
  2. Siap flare untuk beri effect muka lebih tirus.
  3. Patch bunga design terkini dan dihiasi batu crystal disekelilingnya.
  4. Labuh boleh adjust tutup dada.
  5. Boleh buat pelbagai gaya, sarung dari belakang dan juga depan.
  6. Tonton tutorial youtube Scarfsweethoney, https://www.youtube.com/channel/UC2MktKYAojZGkuQx4O8cFwg
0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Bay Blue, Biscay Green, Black, Blue Jeans, Blush Pink, Burgundy, Capri Green, Cranberry, Cream Puff, Dark Turquoise, Dolce Latte, Honey Gold, Iced Coffee, Magenta, Mocha, Olive Green, Olive Peel, Pastel Purple, Peach, Pink Rose, Pistachio Green, Red, Red Wood, Slate Blue, Soft Yellow

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.