CINDY Instant Shawl One Loop

RM89.00

Clear

RM89.00

Select Color
Black Burgundy Candy Pink Cranberry Dark Blue Indulgy Brown Nude Milo Opal Green Pale Blue Pale Peach Pastel Melon Petal Purple Pistachio Green Red Sahara Sun Soft Grey Spice Red Vanilla Yellow
Our product comes in these default color schemes. Please select one.
Clear selection

Setelah Tudung Instant NOELA 2 muka berjaya menarik perhatian para wanita, ada yang bertanya tentang tudung instant satu muka tapi berinspirasikan bunga daisy, maka pereka Scarfsweethoney mencipta Tudung CINDY Instant Shawl SATU MUKA. Diinspirasikan dari taburan bunga daisy dan batu kristal Inshaallah bakal menjadi pilihan para wanita korporat yang mahu tampil elegan, kemas dalam masa yang sama mahu cepat bersiap. Hanya sekali sarung saja CINDY ini sudah dapat menjimatkan masa berharga yang para wanita inginkan. Rekaan CINDY Instant Shawl juga sesuai di gayakan ke majlis rasmi, seperti berjumpa klien, mesyuarat dan makan malam syarikat.

 

Ciri-ciri Tudung CINDY  Instant Shawl One Loop ;

1. Sarung SATU kali sahaja dah siap. CINDY seperti di lilit 2 kali kerana mempunyai 2 lapisan tetapi sebenarnya, hanya sekali sarung dan siap!

2. No lilit, No pin. Stylo kan.

3. Cutting curvy kat bahu dan curve depan dan belakang tau, yang nak labuh tu tak risau dah serebeh. Kemas je pakai.

4. Bahagian muka boleh adjust nak muncung atau melekap tau!

5. Ni part best, bunga gold daisy dan blink-blink. Wow, terserlah aura positif setiap hari tu!

6. FREE metal tag exclusive Scarfsweethoney

7. FREE blushing gold box

8. FREE mystery gift

Material : Premium Heavy Chiffon

Type : Double Loop Instant Shawl

0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Black, Burgundy, Candy Pink, Cranberry, Dark Blue, Indulgy Brown, Nude Milo, Opal Green, Pale Blue, Pale Peach, Pastel Melon, Petal Purple, Pistachio Green, Red, Sahara Sun, Soft Grey, Spice Red, Vanilla Yellow