29 %
OFF
29 %
OFF
29 %
OFF
29 %
OFF
29 %
OFF
29 %
OFF
29 %
OFF
29 %
OFF
29 %
OFF
29 %
OFF

CLARA Instant

RM69.00 RM49.00

SUPRISE NEW DESIGN RELEASE FOR SSH LOVERS
Design CLARA nie best sangat tau, haa nak tahu kenapa best ? Baca apa yg Kak Fa tulis kat bawah ni 

1 – CLARA ini instant sekali sarung shj nak pegi mana cepat2 je bersiap tau

2 – Material SATIN mudah dibentuk dan terletak je kat muke korang

3 – Labuh CLARA ini adjustable tau tak ada masalah utk korang yg suka pakai labuh tu nak grab design ini

Nak nampak KEMAS & ELEGANT ?

Clear

RM69.00 RM49.00

Select Color
This option is required
Ash Grey Black Cranberry Dark Green Dolce Latte Dove Grey Dusty Pink Honey Gold Iced Coffee Marble Purple Mauve Mint Green Mocha Brown Peach Petal Purple Red Chilli Royal Blue Shocking Pink Smoke Grey Strawberry Ice Tea Berry Aquamarine Baby Blue Blue Black Dark Olive Emerald Green Milo Ice Autumn Brown Maroon Silver Grey Bandung Pink Apple Green Oyster Pink Pale Blush Vanila
Clear selection
SKU: Clara Category:
SUPRISE NEW DESIGN RELEASE FOR SSH LOVERS
Design CLARA nie best sangat tau, haa nak tahu kenapa best ? Baca apa yg Kak Fa tulis kat bawah ni 

1 – CLARA ini instant sekali sarung shj nak pegi mana cepat2 je bersiap tau

2 – Material SATIN mudah dibentuk dan terletak je kat muke korang

3 – Labuh CLARA ini adjustable tau tak ada masalah utk korang yg suka pakai labuh tu nak grab design ini

Nak nampak KEMAS & ELEGANT ?

Material: Satin

Type: Instant Shawl One Loop

Weight0.2 kg
Color

Apple Green, Bandung Pink, Eggplant Purple, Gold, Helio Pink, Lavender, Oyster Pink, Pale Blush, Peachy Pink, Toasted Almond, Vanila, Aquamarine, Ash Grey, Autumn Brown, Baby Blue, Black, Blue Black, Cranberry, Dark Green, Dark Olive, Dolce Latte, Dove Grey, Dusty Pink, Emerald Green, Honey Gold, Iced Coffee, Marble Purple, Maroon, Mauve, Milo Ice, Mint Green, Mocha Brown, Peach, Petal Purple, Red Chilli, Royal Blue, Shocking Pink, Silver Grey, Smoke Grey, Strawberry Ice, Tea Berry

logo-scarfsweethoney

Scarfsweethoney are No.1 Malaysia Online Instant Shawl Expert, and Hijab. We have various instant shawl and hijab design for all type of muslim womens in malaysia.

Scroll to Top