CLARA Instant

RM69.00

SUPRISE NEW DESIGN RELEASE FOR SSH LOVERS
Design CLARA nie best sangat tau, haa nak tahu kenapa best ? Baca apa yg Kak Fa tulis kat bawah ni 

1 – CLARA ini instant sekali sarung shj nak pegi mana cepat2 je bersiap tau

2 – Material SATIN mudah dibentuk dan terletak je kat muke korang

3 – Labuh CLARA ini adjustable tau tak ada masalah utk korang yg suka pakai labuh tu nak grab design ini

Nak nampak KEMAS & ELEGANT ?

Clear

RM69.00

Select Color
Aquamarine Ash Grey Autumn Brown Baby Blue Black Blue Black Cranberry Dark Green Dark Olive Dolce Latte Dove Grey Dusty Pink Emerald Green Honey Gold Iced Coffee Marble Purple Maroon Mauve Milo Ice Mint Green Mocha Brown Peach Petal Purple Red Chilli Royal Blue Shocking Pink Silver Grey Smoke Grey Strawberry Ice Tea Berry
Clear selection
SKU: Clara Category:
SUPRISE NEW DESIGN RELEASE FOR SSH LOVERS
Design CLARA nie best sangat tau, haa nak tahu kenapa best ? Baca apa yg Kak Fa tulis kat bawah ni 

1 – CLARA ini instant sekali sarung shj nak pegi mana cepat2 je bersiap tau

2 – Material SATIN mudah dibentuk dan terletak je kat muke korang

3 – Labuh CLARA ini adjustable tau tak ada masalah utk korang yg suka pakai labuh tu nak grab design ini

Nak nampak KEMAS & ELEGANT ?

Material: Satin

Type: Instant Shawl One Loop

Weight 0.2 kg
Color

Apple Green, Bandung Pink, Eggplant Purple, Gold, Helio Pink, Lavender, Oyster Pink, Pale Blush, Peachy Pink, Toasted Almond, Vanila, Aquamarine, Ash Grey, Autumn Brown, Baby Blue, Black, Blue Black, Cranberry, Dark Green, Dark Olive, Dolce Latte, Dove Grey, Dusty Pink, Emerald Green, Honey Gold, Iced Coffee, Marble Purple, Maroon, Mauve, Milo Ice, Mint Green, Mocha Brown, Peach, Petal Purple, Red Chilli, Royal Blue, Shocking Pink, Silver Grey, Smoke Grey, Strawberry Ice, Tea Berry

Scroll to Top