FEYRA FJURA

RM79.00

Clear

RM79.00

Select Color
Biscay Green Black Blue Jeans Blush Pink Bridal Peach Bridal Rose Capri Green Cashmere Pink Chicory Coffee Cream Puff Dark Blue Dark Turquoise Deep Purple Desert Taupe Fair Blue Fairy Pink Honey Gold Lemon Grass Marble Purple Mocha Nude Brown Olive Green Pale Green Pink Icing Pink Plum Slate Blue Spice Red Sweet Pink
Our product comes in these default color schemes. Please select one.
Clear selection
SKU: Feyra Fjura Categories: , , Tags: , ,

“DENGAN HANYA 10 SAAT DAH SIAP CANTIK” 😱😱
Percaya atau tak percaya, yang tu lah hakikatnya dengan FEYRA FJURA 10 saat ni
Cikgu cikgu yg nak p sekola perlu bangun awal nak bersiap, nak elak jem kan kan kan .. semestinyaa korang tak de masa nak melilit yang pastinya ikut stail terkini 💃 lepas ni tak yah risau dah semua tu, anda hanya memerlukan 10 saat untuk cantik
Yang bestnya dengan FEYRA FJURA ini 

 

Gabungan mantap TIGA stail terkini 😱😱. Di setiap detail tudung FJURA kami gabungkan 3 stail yang terkini iaitu bunga, bulus dan diamond stone yang cukup membuatkan anak anak murid uols terpana 😘😘
.
Sarung siap dah ada kepuk kepuk dah, tak payah risau lilit sampai tercekik leher dah lepas ni. Dua kali sarung dah bertukar jadi anak dara dah 😜 melekat jer husben uols tengok nanti. Hiks 😍
.
Yang paling best yang kak fa suka, Kat bahagian FLOWY tu boleh bagi Effect muka KAK FA kurus uols. Hihi. Berbunga bunga hati KAK FA bila dia tegur muka KAK Fa Makin cunss😍💃
.
warna yang mengancam ! Sekali tengok konfim jatuh cinta lah
Nak tahu tak HARGA PENGENALAN yang big bos bagi? 😱

0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Biscay Green, Black, Blue Jeans, Blush Pink, Bridal Peach, Bridal Rose, Capri Green, Cashmere Pink, Chicory Coffee, Cream Puff, Dark Blue, Dark Turquoise, Deep Purple, Desert Taupe, Fair Blue, Fairy Pink, Honey Gold, Lemon Grass, Mangosteen Purple, Marble Purple, Mocha, Nude Brown, Olive Green, Pale Green, Pink Icing, Pink Plum, Slate Blue, Strawberry Ice, Sweet Pink

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.