FEYRA Instant Kepuk

RM0.00RM79.00

  • JIMAT MASA & STYLO
  • LABUH
  • DIHIASI HEMATITE STONE
  • FLARE EFEK MUKA KURUS
  • LABUH 2.0m X 0.7m
Chat Now
Clear
SKU: feyra Category: Tags: , , ,

FEYRA Instant ni adalah instant kepuk yang direka pada bulan Februari 2017. Macam mana lilitan elfira diinstantkan apabila ibu-ibu kekurangan masa untuk melilit tudung di samping menguskan rumah. Ibu-ibu perlukan masa tambahan untuk dapatkan hasil yang memuaskan hati. Menjadi impian ibu-ibu untuk kelihatan cantik dan elegance. Jadi kami menginstantkan lilitan elfira ini supaya ibu-ibu senang nak bersiap dan sentiasa kelihatan cantik. Untuk tercipta rekaan feyra kepuk ni mengambil masa R n D selama 6 bulan. Percubaan demi percubaan akhirnya berjaya membuahkan hasil.

FEYRA INSTANT KEPUK NI KHAS UNTUK KORANG :
1. Sesuai utk wanita yg tak reti lilit tapi nak gojes kepuk-kepuk

Feyra ni sarung 2kali je dah siap kepuk2..Ramai tanya kak fa, kepuk2 tu dah siap jahit ke? Ke kene buat sendiri..??

“Ya sis, kepuk2 tu siap jahit.. Tak yah terpusing2 tangan nak lilit bagai.. Senang ke senang?

2. Jimat masa dan stylo

Sarung 2kali je dah kepuk. Kalau lilit pun belum tentu berkepuk kan. Kepuk tak jadi pun haruu jugak.

3. Labuh adjustable

Yang penting labuh depan belakang siap boleh adjust, haa best ke best. Kalu lilit sendiri salah ambil bahagian boleh jadi pendek tu.

4. Dihiasi hematite stone

Yang ni ramai suka sebab boleh pakai raya nanti. Sbb dah siap kelip2. Tu belum lagi pergi ofis, kengkawan nak join order skali

5. Flare efek muka kurus

Bukan kepuk je tau, siap flare tepi tu yang best boleh bagi efek muka kurus. Time selfie tu tutup sikit pipi bambam, klik perghh. Kawan tnya, “awat dah kurus ni? Cantiklah..” Seronok hati yek.

0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Apricot, Arcadian Green, Army Green, Artic Blue, Baby Pink, bay blue, Beige, Biscay Green, Black, black ice cream, Blood Red, Blue Black, Blue Jeans, Blush Pink, Bridal Peach, Burgundy, Cactus Green, Candy Pink, Capri Green, Cashmere Pink, Chicory Coffee, Corydalis Blue, Cranberry, Cream, Cream puff, Dark Blue, Dark Grey, Dark Lilac, Dark Turquoise, Deep Purple, Desert Taupe, Dolce Latte, Dove Grey, Dusty Pink, Fair Blue, Fairy Pink, Florida Turquoise, Gold Brown, Grape Purple, Greyish Purple, Honey Gold, Iced Coffee, Indulgy Brown, Iris Blue, Ivory, Lemon Grass, Magenta, Marble Purple, Mauve, Mint Green, Mocha, Nougat Brown, Nude Milo, Nude Pink, Olive Green, olive peel, Opal Green, Orange Peel, Orchid Bloom, Pale Blue, Pale Green, Pale Peach, Paradise Blue, Pastel Purple, Peacock Green, petal purple, Pink Icing, Pink Rose, Pistachio Green, Raspberry, Red, Red Chilli, Red Wood, Royal Blue, Sahara Sun, Slate Blue, Smoke Grey, Soft Grey, Soft Yellow, spice red, Spicy Mustard, strawberry ice, Sunset Brown, Sweet Pink, Teal Blue, Teh Tarik, White

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.