FEYRA ROSSA

RM79.00

Clear

RM79.00

Select Color
Arctic Blue Barbie Pink Bay Blue Black Black Ice Cream Blue Jeans Burgundy Cashmere Pink Cranberry Cream Puff Dark Blue Dark Lilac Dark Turquoise Dolce Latte Dove Grey Indulgy Brown Lemon Grass Mauve Mocha Olive Green Olive Peel Pale Green Pink Plum Pistachio Green Red Wood Royal Blue Soft Grey Strawberry Ice Sunset Brown Teh Tarik
Clear selection
SKU: Feyra Rossa Category: Tags: , , , ,

FEYRA ROSSA Instant Kepuk is a double loop instant shawl

1. Sarung DUA kali sahaja dah siap plus ada kepuk tau!

2. Kepuk ni kalau nak lilit sendiri, boleh hilang mood kalau tak jadi.. baik korang cari yang sarung jee..

3. Tak perlu pin dan tak perlu lilit, dah siap berkepuk..puk..puk.. sampai petang.

4. Ada flare tau, nak bagi effect muka lebih tirus. Datang ofis je, bos tegur “eh dah kurus laa uu…”

5. Kat bahagian flare tu pulak, di hiasi rose patch dan diamond stone merelip. Ni kalau bawak pergi dinner ni, sure kitalah yang paling glemer.

6. Curve depan dan belakang

7. Labuh adjustable.

Sesuai untuk ke pejabat dan majlis, yang suka tampil cepat dan cantik.

 

Material : Premium Heavy Chiffon

Type : Double loop Instant Shawl

0/5 (0 Reviews)
WeightN/A
Color

Arctic Blue, Barbie Pink, Bay Blue, Black, Black Ice Cream, Blue Jeans, Burgundy, Cashmere Pink, Cranberry, Cream Puff, Dark Blue, Dark Lilac, Dark Turquoise, Desert Taupe, Dolce Latte, Dove Grey, Honey Gold, Indulgy Brown, Lemon Grass, Lilac Purple, Mauve, Mocha, Olive Green, Olive Peel, Pale Green, Pink Icing, Pink Plum, Pistachio Green, Red Wood, Royal Blue, Soft Grey, Strawberry Ice, Sunset Brown, Teh Tarik

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.