Feyra Rossa

RM79.00

Clear

RM79.00

Select Color
Arctic Blue Barbie Pink Bay Blue Black Black Ice Cream Blue Jeans Burgundy Cashmere Pink Cranberry Cream Puff Dark Blue Dark Lilac Dark Turquoise Dolce Latte Dove Grey Indulgy Brown Lemon Grass Mauve Mocha Olive Green Olive Peel Pale Green Pink Plum Pistachio Green Red Wood Royal Blue Soft Grey Spice Red Sunset Brown Teh Tarik
Our product comes in these default color schemes. Please select one.
Clear selection

Bila dah nak dekat cuti sekolah ni mula lah kalut cari shawl lawa lawa angun gituu dengan jemputan kawin melambak.. Ye lah nak jugk selfie ootd lawa lawa kan kan .. kalau boleh nakyg stail terkini dengan patch sulam..biar dari jauh orang tengok tak berkelip. Ye lah,lawa sangat 😍😍
.
SEBELUM TU, KORANG KENA TAHU APA YANG BEST FEYRA ROSSANI
==================================
💘MATERIAL TERBAIK
Pagi pagi ada customer call Kak fa, ingatkan nak cakap apa, rupanya nak bagitahu material feyra ni best giler, lembut jer kain..nak buat tidur pun lena jer .. kikiki 😍😍.
.
💘BUNGA SULAM DIHIASI DENGAN DIAMOND STONE
Konfim korang sekali pandang terus melekat punyer . Jangan tunggu lama, terus masuk merisik terus, nanti melepas ..menangis lah nak oiii ..nak nak warna feveret korang dah habiss 😫😫
.

💘 JIMAT MASA tak payah risau dah jap lagi pi surau nak tanggalkan tudung, tak reti lilit, lepasni main sarung dah siap dah. Cik abam pun makin sayang, dah lah cantik lepas tu cepat lepastu siap cik abam puji lagii..hihi 😄😄😍😘
.
💘 AWNING TAHAN ANGIN
kisah plak dengan angin meniup sepoi sepoi bahasa, memang tak menjejaskan keayuan anda tauuu…hihi..kekal cun sampai petang ..sat bimbe
.
💘SUSAH RENYUK ONCE DAH IRON
Kak fa sangat faham dengan penyakit malas ni terutama bab bab iron ni. Kalau boleh kita nak cepat, sekali iron boleh pakai bnyak kali . Yer dok? Ni kak fa nak memperkenalkan tudung FEYRA ROSSA konfim susah renyuk once dah iron..hihihi
.
💘LABUH ADJUSTABLE
Kak fa selalu dapat wasap “saya ni tubuh kecil jer, sesuai ke pakai Feyra ni? ”
SESUAI SIS ! JANGAN RISAU YER .. labuhnya boleh adjust nak labuh depan ke belakang ke, sekali sarung terus melekap cantik 😘😘

0/5 (0 Reviews)
WeightN/A
Color

Arctic Blue, Barbie Pink, Bay Blue, Black, Black Ice Cream, Blue Jeans, Burgundy, Cashmere Pink, Cranberry, Cream Puff, Dark Blue, Dark Lilac, Dark Turquoise, Desert Taupe, Dolce Latte, Dove Grey, Honey Gold, Indulgy Brown, Lemon Grass, Lilac Purple, Mauve, Mocha, Olive Green, Olive Peel, Pale Green, Pink Icing, Pink Plum, Pistachio Green, Red Wood, Royal Blue, Soft Grey, Strawberry Ice, Sunset Brown, Teh Tarik

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.