SHIYA Instant

RM79.00

  • Sarung je tanpa lilit
  • Heavy Chiffon
  • Crown beads
  • Ditampal dan dijahit
  • Instant shawl double loop
Clear

RM79.00

Select Color
Baby Pink Black Burgundy Cranberry Deep Purple Dusty Green Dusty Pink Emerald Green Frosted Purple Golden Brown Golden Kiwi Greyish Purple Honey Gold Indulgy Brown Lemon Grass Mocha Brown Navy Blue Olive Peel Orange Peel Orchid Bloom Pastel Melon Sage Green Sahara Sun Whispy Blue
Clear selection

Instant shawl shiya adalah khas untuk korang yang nak cantik masa raya nak yang stylo tapi tak pandai lilit. Instant shawl shiya ditampal dan dijahit beads dengan kemas.

Meh layan testimoni dari customer Kak Fa dulu :

“NAK NAK RAYA NI PAKAI INSTANT SHAWL SHIYA MERIAH BARU LAH MERIAH RAYA NANTI”

 

Kak fa nak cerita sikit ni, pasal design Blair crown Beads ni. Kak fa faham masalah korang yang nak cantik, nak stylo tapi tak reti nak lilit shawl. Nak-nak plak yg dah siap beads crown gitu Jadi, kak fa cipta satu instant yang dah siap bila pakai..Dengan dua kali sarung ja konfim cun melecun !

“Nampak cam tudung biasa, tapi bila pakai rupanya luar biasa ! Best sangat dengan Crown kat tepi, nampakk exclusive gituu” – Puan Ani, Sarawak

“Sy pakai tudung BLAIR ni, cikgu cikgu semua pandang lain.. Diorang tnya tudung ni instant ke.. Yelah sbb sy ni mana reti lilit. Tapi diorang tak pernah jumpa tudung sarung siap dengan beads crown gini style-lah.. Diorang nak order jugak ni.. Bli byk dpt diskaun tak?” – Cikgu NORLINA, Pontian, Johor

0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Baby Pink, Black, Burgundy, Cranberry, Deep Purple, Dusty Green, Dusty Pink, Duxbury Gray, Emerald Green, Frosted Purple, Golden Brown, Golden Kiwi, Greyish Purple, Honey Gold, Indulgy Brown, Lemon Grass, Maroon, Mocha Brown, Navy Blue, Olive Peel, Orange Peel, Orchid Bloom, Pastel Melon, Sage Green, Sahara Sun, Whispy Blue

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.