LE’ANN Instant

RM89.00

Clear

RM89.00

Select Color
Black Blush Pink Chicory Coffee Emerald Green Flamingo Pink Golden Kiwi Grape Purple Greyish Purple Honey Gold Ivory Mangosteen Purple Maroon Misty Mint Navy Blue Pale Peach Pastel Melon Petal Purple Red Spice Red
Clear selection

LE’ANN is a double loop instant shawl

1. DUA kali sarung je dah siap flare bagi effect muka lebih runcing. Oh ye, boleh sorok pipi tau!

2. No lilit No pin uols, sarung jer.

3. Bestnya boleh automatik muncung, yang suka pakai melekap tu, pun boleh tau!

4. Perincian bunga 3D organza putih dan manik juga batu hematite berkilauan buat geram mata yang memandang!

5. Material heavy chiffon yang selesa dan jatuh flow tu cantik!

6. Boleh labuh tau LE’ANN ni, sesuai untuk ibu menyusu, boleh sorok-sorok kan.

7. Jimat masa, cepat, encik suami pun tak bising-bising lagi! Puji lagi ada lah.

Sesuai untuk ke pejabat dan majlis, yang suka tampil ringkas, cepat dan anggun.

Material : Premium Heavy Chiffon

Type : Double loop Instant Shawl

Weight0.2 kg
Color

Milky Yellow, Black, Blush Pink, Chicory Coffee, Emerald Green, Flamingo Pink, Golden Kiwi, Grape Purple, Greyish Purple, Honey Gold, Ivory, Mangosteen Purple, Maroon, Misty Mint, Navy Blue, Pale Peach, Pastel Melon, Petal Purple, Red, Spice Red

Scroll to Top