-39%

LESLIE Shawl

RM99.00 RM60.00

Quantity discounts
1-2 3+
RM99.00 RM50.00
Clear

RM99.00 RM60.00

Select Color
Arctic Blue Black Candy Pink Cranberry Desert Taupe Dusty Pink Fair Blue Pistachio Green Red Sahara Sun
Clear selection
SKU: Leslie Category: Tags: , ,

LESLIE merupakan “LONG SHAWL” dengan gaya SIMPLE & CLASSY- sweet look. Selain Shawl plain, kini Scarfsweethoney tampil menghasilkan long shawl dengan penataan ‘Lace’ di hujung shawl.
Design long shawl yang terkini serta fresh kini lebih awesome dan trendy! Pasti buat anda jatuh cinta berkali-kali.

KEISTIMEWAAN Long Shawl LESLIE

😍 KAIN LEMBUT,SENANG DIBENTUK
– korang letak je kat muka, nak muncung boleh, nak melekap pun boleh tak de masalah

😍SENANG NAK URUS
– kain yg superb marvelus masa nak lilit, lembut dan flowy jatuh cantik jaa..Confirm tak kembang telinga bila pakai !

😍 LACEY YG DIJAHIT DENGAN PENUH KASIH SAYANG
– Lace yg memukau simple dan classy gitu, dijahit dengan penuh kasih sayang ngam ngam cantik bangatt πŸ‘

😍 DITABUR DENGAN BATU BATU CINTA YG MERELIP
– Diamod stone yg merelip2 relip sekali tengok confirm jatuh cinta

😍 METAL TAG EXCLUSIVE SSH
– Metal tag exclusive yg dijahit dihujung shawl (stock limited) menaikkan seri terus korang ! Nampak high class terus 😘

0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Arctic Blue, Black, Candy Pink, Cranberry, Desert Taupe, Dusty Pink, Fair Blue, Fairy Pink, Lemon Grass, Marble Purple, Petal Purple, Pistachio Green, Red, Royal Blue, Sahara Sun

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.