LOLA Instant

RM69.00

LOLA Instant Shawl Dua Muka

1. Dua kali sarung je siap, terus jalan. Jimat masa dan pantas. Hubby senyum sampai telinga.

2. Material super comfy, chiffon textured. Of coz ada jarang sikit, terutama yang warna pastel soft.

3. Finishing eyelash beri look elegant. Exclusive.

4. Flowy jangan cakap, drape beautifully, korang tak perlu pun nak pin bahu tepi kiri dan kanan, just terus biarkan dia labuh. Memang sangat-lah super selesa.

5. Exclusive gold/metal tag SCARFSWEETHONEY. Baru WOW!

Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash/computer setting.

Clear

RM69.00

Select Color
This option is required
Black Blue Jeans Cream Dark Grey Dusty Pink Nude Pink Red Salmon Pink Blue Black Caramel Mustard Light Blue Light Pink Powder Blue
Clear selection

LOLA Instant Shawl Dua Muka

1. Dua kali sarung je siap, terus jalan. Jimat masa dan pantas. Hubby senyum sampai telinga.

2. Material super comfy, chiffon textured. Of coz ada jarang sikit, terutama yang warna pastel soft.

3. Finishing eyelash beri look elegant. Exclusive.

4. Flowy jangan cakap, drape beautifully, korang tak perlu pun nak pin bahu tepi kiri dan kanan, just terus biarkan dia labuh. Memang sangat-lah super selesa.

5. Exclusive gold/metal tag SCARFSWEETHONEY. Baru WOW!

Type : Instant Shawl Double Loop
Material : Chiffon Textured

Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash/computer setting.

Weight 0.4 kg
Color

Caramel Mustard, Light Blue, Light Pink, Pastel Mint, Powder Blue, Yellow Lemon, Black, Blue Black, Blue Jeans, Cream, Dark Grey, Dusty Pink, Nude Pink, Red, Salmon Pink

You may also like…

logo-scarfsweethoney

Scarfsweethoney are No.1 Malaysia Online Instant Shawl Expert, and Hijab. We have various instant shawl and hijab design for all type of muslim womens in malaysia.

Scroll to Top