-13%

MAIA Suit

RM159.00 RM139.00

  • Material Cotton Rayon
  • Sepasang baju dan seluar
  • Available six colours
  • From size S to XL
  • Breast Feed Friendly
Clear

RM159.00 RM139.00

Select Color
Almond London Blueberry Tart Green Palas Keladi Petal Red Sambal Rose Bandung
size
L M S XL
Clear selection

Maia suit adalah baju sekali dengan seluar mengunakan cotton rayon. Selain itu, potongan untuk baju yang mempunyai garisan menegak di tengah-tengah baju memberi effect kurus kepada si pemakai. Maia suit sesuai untuk korang yang nak kelihatan simple yet elegance pada hari raya ke-dua. Hari raya pertama nak vogue, hari raya kedua nak simple dan selesa. Sesuai jugak untuk korang yang nak buat open house.

Untuk sizing chart Maia Suit boleh rujuk dekat sini

“SANGGUP KEPAM SATU BADAN SEBAB NAK CANTIK, AZAM RAYA TAHUN NI NAK CARI BAJU SIMPLE DAN SELESA”

Nak cantik punya pasal, sanggup pakai baju tebal-tebal alih-alih sendiri yang tak selesa bila nak beraya. Musim tak menentu sekejap panas sekejap hujan, kena plak beraya time panas mahu lencun satu badan. Tahun ni serik dah, nak yang simple-simple dan masih boleh bergaya dengan riang ria di hari raya !

Raya-raya jugak, kalau dah namanya perempuan, kena ke dapur jugak basuh pinggan kacau rendang. kalau sebelum ni pakai lawa-lawa dah vogue devas tiba-tiba kena masuk dapur.. Adoi, masyam lah kiter !
Raya tahun ni, nak simple2 dan selesa. Kali ni Kak Fa update baju sekali dengan seluar terus ! Nak berjalan ke dapur berhempas pulas raya ni pon No problem..wahh.. seronok nyaa !

Weight0.2 kg
Color

Almond London, Blueberry Tart, Green Palas, Keladi Petal, Red Sambal, Rose Bandung

size

L, M, S, XL

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Trouser Size S M L XL
WAIST 28 30 33 35
HIP 40 42 44 46
SKIRT LENGHT 42 42 42 42
CROTCH 25 26 27 28
LEG OPENING 17 17 18 18
Top Size S M L XL
SHOULDER 14 15 16 17
CHEST 38 40 42 44
WAIST 34 36 38 40
HIP 40 42 44 46
FRONT LENGHT 28 28 30 30
BACK LENGHT 32 32 34 34
SLEEVE LENGHT 23 23 23 23
Scroll to Top