Marilyn

RM79.00

Clear

RM79.00

Select Color
Artic Blue Black Honey Gold Ivory Lucite Green Marble Purple Navy Blue Opal Green Pastel Melon Red Soft Grey Tea Berry
Our product comes in these default color schemes. Please select one.
Clear selection
SKU: Marilyn Categories: , Tags: , , ,

MARILYN adalah Instant Double Loop yang sangat ringkas dengan tampalan badge patch pelbagai corak terkini! Dua kali sarung sahaja dah terletak cantik dek potongan flare berbentuk oval tu. Bolehlah nampak kurus sikit pipi tu πŸ™ˆ Sesuai dibawa travel, senang sangat nak uruskan sebab kain super best! Walau kedut pun flowy tetap cantik dan tak kedut sangat bila dah iron.. Iron bahagian awning, terus lipat masukan dalam beg ..πŸ‘πŸ‘Β Instant Double Loop yg cepat dan fancy (simple dan senang) siap ada patch gincu gituuu .. Kalau makcik pakai berubah tittle terus nanti nampak muda uolss 😍😍

=============================
MARILYN super duper best yg amat
=============================

πŸ’„ Felling felling SEXY AND ELEGANT with badge patch

πŸ’„More than 10 colours availabe for Marilyn 😍 Dari kaler pastel ke kaler bold uolss 😍

πŸ’„Hanya yang bertuah sahaja dapat memiliki MARILYN yg super vogue ni

πŸ’„Dua kali sarung ja dah siap Flare feeling feeling kurus. Siap boleh tutup double chin lagi uolss 😘

πŸ’„ 12 Diamond stone yg merelip relip confirm memikat hati. Terpukau dengan kerlipan

πŸ’„Labuh adjustable, melebihi paras bahu, jadi jgn risau nak singkat ke nak labuh, semua mengamcam 😘

0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Artic Blue, Black, Honey Gold, Ivory, Lucite Green, Marble Purple, Navy Blue, Opal Green, Pastel Melon, Red, Soft Grey, Tea Berry

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.