NABELA Instant

RM79.00

NEW DESIGN NABELA INSTANT DOUBLE LOOP

Adakah anda masih tercari-cari instant shawl yg simple tapi nampak cantik je bila pakai ? Yang suka double loop tu boleh lah grab design ni tau .
Meh Kak Fa perkenalkan design NABELA yg superb simple tapi cantik je bila pakai
Okay kenapa korang perlu dapatkan NABELA ?

: NABELA instant dua kali sarung, sangat simple dan senang shj nak pakai
: Material NABELA  ialah heavy chiffon, minimal iron gais . Senang terbentuk lagi tu
: Ada DAISY flower di bhgian muka kedua, cute je bila tengok  blink blink diamond stone pun ada tau !! Dan dihiasi charm pearl di hujung tudung

Clear

RM79.00

Select Color
Baby Blue Beige Black Blue Black Bridal Peach Desert Taupe Fairy Pink Iced Coffee Pale Peach Sahara Sun Silver Grey Whispy Blue
Clear selection
SKU: Nabela Category:

NEW DESIGN NABELA INSTANT DOUBLE LOOP

Adakah anda masih tercari-cari instant shawl yg simple tapi nampak cantik je bila pakai ? Yang suka double loop tu boleh lah grab design ni tau .
Meh Kak Fa perkenalkan design NABELA yg superb simple tapi cantik je bila pakai
Okay kenapa korang perlu dapatkan NABELA ?

1) NABELA instant dua kali sarung, sangat simple dan senang shj nak pakai
2) Material NABELA  ialah heavy chiffon, minimal iron gais . Senang terbentuk lagi tu
3) Ada DAISY flower di bhgian muka kedua, cute je bila tengok  blink blink diamond stone pun ada tau !! Dan dihiasi charm pearl di hujung tudung

Material: Heavy Chiffon

Type: Instant Double Loop

Weight 0.2 kg
Color

Baby Blue, Beige, Black, Blue Black, Bridal Peach, Desert Taupe, Fairy Pink, Iced Coffee, Pale Peach, Sahara Sun, Silver Grey, Whispy Blue

Scroll to Top