NADDY Square

RM89.00

Clear

RM89.00

Select Color
Baby Blue Black Blue Jeans Dusty Pink Mangosteen Purple Milo Ice Winter Pear
Clear selection
SKU: Naddy Category:

NADDY Tudung Bawal Satin buat jiran sebelah tak senang duduk.

“Dah selalu sgt pakai instant shawl, bosan lah… takde design lain ke Kak Fa?” Apa istimewa NADDY bawal ni? Alaa.. tengok gambar pun tahu apa istimewanya NADDY kan..

1. Naddy ni tudung bawal, sangat mudah bentuk dan jimat masa sbb tak payah susah nak tiup bagi awning tegak. Naddy ni bila pakai je terus muncung gitu, sebab material satin ni ada textured, dia tak lembut sangat, dan tak keras sgt.. just nice orang kata!

2. Tudung Naddy menggunakan material satin yang high quality. Yang bestnya, tudung ni juga susah tau nak renyuk, so kalau korang pergi jalan confirm nampak elegan and exclusive tanpa kedutan pada tudung.

3. Finishing di setiap hujung tudung menggunakan teknologi laser cut, dan dihiasi dengan AB diamond. Fuhh, lip lap giler uols, terpaku mata orang yang memandang korang nanti, terlalu merelip lah katakan..

Oh ya, AMARAN bila pakai NADDY pergi kenduri, jangan duduk sebelah pengantin, nanti tertukar mana pengantin mana tetamu.

“BUY NOW AND SMILE FOREVER”

Weight0.2 kg
Color

Dark Choc, Dawn Pink, Rose Gold, Ultra Violet, Baby Blue, Black, Blue Jeans, Dusty Pink, Mangosteen Purple, Milo Ice, Winter Pear

Scroll to Top