NOELA Instant Shawl Double Loop

RM89.00

Clear

RM89.00

Select Color
Aquamarine Arctic Blue Black Burgundy Cranberry Dark Blue Indulgy Brown Nude Milo Opal Green Pale Blue Pastel Melon Petal Purple Pistachio Green Red Sahara Sun Soft Grey Soft Yellow Spice Red
Our product comes in these default color schemes. Please select one.
Clear selection

Tudung NOELA Instant Shawl Double Loop diinspirasikan dari taburan bunga daisy dan batu kristal. Instant dua muka NOELA ini bakal menjadi pilihan para wanita korporat yang mahu tampil elegan, kemas dalam masa yang sama mahu cepat bersiap. Masa bagi para wanita sangat berharga, maka dengan itu, terlahirnya NOELA instant shawl double loop ini. Rekaannya juga sesuai di gayakan ke majlis rasmi, seperti berjumpa klien, mesyuarat dan makan malam syarikat.

 

Ciri-ciri Tudung NOELA  Instant Shawl Double Loop ;

1. Sarung 2 kali je dah siap.

2. No lilit, No pin. Stylo kan.

3. Cutting curvy kat bahu dan curve depan dan belakang tau, yang nak labuh tu tak risau dah serebeh. Kemas je pakai.

4. Bahagian muka boleh adjust nak muncung atau melekap tau!

5. Dihiasi pearl charm Exclusive.

6. Ni part best, bunga gold daisy dan blink-blink. Wow, terserlah aura positif setiap hari tu!

7. FREE metal tag exclusive Scarfsweethoney

8. FREE blushing gold box

9. FREE mystery gift

Material : Premium Heavy Chiffon

Type : Double Loop Instant Shawl

0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Aquamarine, Arctic Blue, Black, Burgundy, Cranberry, Dark Blue, Indulgy Brown, Nude Milo, Opal Green, Pale Blue, Pastel Melon, Petal Purple, Pistachio Green, Red, Sahara Sun, Soft Grey, Soft Yellow, Spice Red