RAYLEE Instant

RM89.00

Clear

RM89.00

Select Color
Barbie Pink Black Desert Taupe Grape Purple Navy Blue Pastel Melon Pink Rose Sage Green Salmon Pink Shocking Pink Spice Red Whispy Blue
Clear selection
SKU: Raylee Category:

RAYLEE Instant Ruffle One Loop

Kak Fa nak kongsi dengan uols semua kelebihan yang ada pada RAYLEE ni

1.Tang ruffle pada tudung tu buat uols feeling feeling princess Ruffle tu halus-halus ke tau, memang cantik sgt!

2. Ada diamond stone merelip pada ruffle yang menampakkan tudung uols lebih menyerlah dan menonjol

3.Triangle Diamond stone tu tersusun cantik pada awning tudung yang menjadikan tudung uols lain dari yang lain dan stylish

4.Yang paling penting, sekali sarung je tau! Mudah lagi memudahkan! Uols boleh buat 3 style cara untuk menggayakan RAYLEE ni, sangat cantik

5.Material heavy chiffon ni kalau rasa sendiri memang lembut dan selesa. Paling best, senang bentuk kat muka. Kat bahagian leher tu tak kejung, beralun cantik je. Jadi, ruffle tu senang nak main snap2 terbang gitu!

 

Weight0.2 kg
Color

Barbie Pink, Black, Desert Taupe, Grape Purple, Navy Blue, Pastel Melon, Pink Rose, Sage Green, Salmon Pink, Shocking Pink, Spice Red, Whispy Blue

Scroll to Top