Sale!

Sara Inner

RM13.00

  • Snowcap Inner
  • Comfortable Inner
  • Premium Cotton Viscose
  • Suitable for any weather
  • One size fits all.

SARA INNER SNOWCAP CONFIRM TUDUNG TAK GERAK 🧕🏻

Nak cari inner yg best ni susah kan? Pakai tudung pun susah nak bentuk kalau inner tak best. Haa meh Kak Fa suggest utk uolls, nak tahu apa yg menarik sangat si inner ni?

SARA INNER SNOWCAP ? Best ke ?

  • Snowcap SARA high quality dan menyerap peluh.
  • Berambut panjang pun takde masalah kalau nak buat sanggul. Ha confirm sanggul uolls tak jatuh.
  • Tahan lasak, ia boleh di basuh berkali-kali, tidak mudah longgar dan tak mudah berlubang.
  • Sesuai di gayakan dengan instant shawl MATERIAL SATIN tau uolls . Nak pakai dengan shawl material cotton,chiffon & bawal pun boleh.

Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash/computer setting.

Weight 0.2 kg
color

Almond Butter, Ash Grey, Black, Blue Black, Blue Garden, Blue Jeans, Blush Pink, Brick Rose, Brown Sugar, Butterscotch, Caramel Latte, Chicory Coffee, Cloud Grey, Dark Choc, Dark Grey, Dark Teal, Dark Turquoise, Dolce Latte, Dusty Coral, Fuschia Pink, Grey, Ivory, Light Pink, Magenta, Maroon, Mauve, Mossy Forest, Nautical Blue, Night Grey, Nude Milo, Olive Peel, Pine Bark, Pink Plum, Powder Blue, Purple Grey, Salmon Pink, Seawave, Slate Grey, Soft Melon, Soft Purple, Sweet Pink, Teh Tarik, White, Winter Pear, Yellow Mustard

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart
Sara Inner
RM13.00Select options
Scroll to Top