Previous
Previous Product Image

SOFY Inner

RM15.00
Next

RHEA Inner

RHEA Inner

SARA Inner

RM13.00

SARA Inner

RM13.00

  • Snowcap Inner
  • Comfortable Inner
  • Premium Cotton Viscose
  • Suitable for any weather
  • One size fits all.
Almond ButterBlackBlue BlackBlue GardenBlue JeansBlush PinkBrown SugarButterscotchCloud GreyDark ChocDark GreyDark TealDolce LatteFuschia PinkGreyIvoryLight PinkMagentaMaroonMauveNude MiloPink PlumPowder BlueSalmon PinkSlate GreySoft PurpleWhiteWinter PearYellow Mustard
Clear
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

SARA INNER SNOWCAP CONFIRM TUDUNG TAK GERAK 🧕🏻

Nak cari inner yg best ni susah kan? Pakai tudung pun susah nak bentuk kalau inner tak best. Haa meh Kak Fa suggest utk uolls, nak tahu apa yg menarik sangat si inner ni?

SARA INNER SNOWCAP ? Best ke ?

  • Snowcap SARA high quality dan menyerap peluh.
  • Berambut panjang pun takde masalah kalau nak buat sanggul. Ha confirm sanggul uolls tak jatuh.
  • Tahan lasak, ia boleh di basuh berkali-kali, tidak mudah longgar dan tak mudah berlubang.
  • Sesuai di gayakan dengan instant shawl MATERIAL SATIN tau uolls . Nak pakai dengan shawl material cotton,chiffon & bawal pun boleh.

Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash/computer setting.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Free Delivery

Free shipping for purchases above RM100 (Malaysia only)

High Quality Material

We use high quality material for all our products

Secure Payment

We ensure secure payment via FPX online banking

Our expertise in designing unique instant scarf and a variety of modern styles for career women and young mothers appear to be more attractive and stylish.

© 2021 Scarfsweethoney Sdn Bhd (1217509-M). All Rights Reserved

Shopping cart

0

No products in the cart.