25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF
25 %
OFF

SORAA Instant

RM79.00 RM59.00

SORAA Tudung Instant Shawl Chiffon Textured

1. SEKALI SARUNG siap! Tak perlu pin. MUDAH dan JIMAT MASA.
2. Labuh adjustable, boleh labuh sehingga 18 inch dari dagu.
3. Material sangat selesa, confirm tak panas, jatuhan cantik.
4. Sangat flowy, tak kasar tau. Sentuh pun sedap je kat tangan apalagi bila pakai.
5. Tak jarang sangat sebab instant shawl ni dah dua lapis. Boleh pakai inner snowcap je.
6. Dihiasi hotfix diamond bentuk ‘S’ melambangkan brand ‘SCARFSWEETHONEY’.
7. Finishing eyelash, tampak exclusive dan elegan. Sangat sesuai untuk casual office dan juga santai beach.
8. Warna-warna lembut pastel yang pasti bila uols tengok sendiri, wow!

Material : Chiffon Textured (Flowy, sejuk tak panas)
Type : Instant Shawl Single Loop

Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash/computer setting.

Quantity discounts
1 2+
RM59.00 RM50.00
Clear

RM79.00 RM59.00

Select Color
This option is required
Black Blue Jeans Cream Dark Grey Dusty Pink Nude Pink Olive Peel Red Salmon Pink Beige Blue Black Silver Grey Caramel Mustard Grey Brook Light Blue Light Pink Powder Blue
Clear selection
SKU: Soraa Category:

SORAA Tudung Instant Shawl Chiffon Textured

1. SEKALI SARUNG siap! Tak perlu pin. MUDAH dan JIMAT MASA.
2. Labuh adjustable, boleh labuh sehingga 18 inch dari dagu.
3. Material sangat selesa, confirm tak panas, jatuhan cantik.
4. Sangat flowy, tak kasar tau. Sentuh pun sedap je kat tangan apalagi bila pakai.
5. Tak jarang sangat sebab instant shawl ni dah dua lapis. Boleh pakai inner snowcap je.
6. Dihiasi hotfix diamond bentuk ‘S’ melambangkan brand ‘SCARFSWEETHONEY’.
7. Finishing eyelash, tampak exclusive dan elegan. Sangat sesuai untuk casual office dan juga santai beach.
8. Warna-warna lembut pastel yang pasti bila uols tengok sendiri, wow!

Material : Chiffon Textured (Flowy, sejuk tak panas)
Type : Instant Shawl Single Loop

Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash/computer setting.

Weight 0.4 kg
Color

Caramel Mustard, Grey Brook, Light Blue, Light Pink, Pastel Mint, Powder Blue, Beige, Black, Blue Black, Blue Jeans, Cream, Dark Grey, Dusty Pink, Nude Pink, Olive Peel, Red, Salmon Pink, Silver Grey

logo-scarfsweethoney

Scarfsweethoney are No.1 Malaysia Online Instant Shawl Expert, and Hijab. We have various instant shawl and hijab design for all type of muslim womens in malaysia.

Scroll to Top