TOOLIPS Instant

RM69.00

Clear

RM69.00

Select Color
Black Blue Black Cinnamon Brown Dove Grey Maroon Nude Pink Strawberry Ice
Clear selection
SKU: Toolips Category:

NEW DESIGN TOOLIPS INSTANT SHAWL ONE LOOP

Baru je semalam kak fa release new design CELINE out of stock sudah . Sebab kalini Kak fa memang buat limited stock , sape cepat dia dapat tapi jangan sedih sedih jangan muncung muncung naa

Sebagai penggantinya Kak fa nak release New Design Instant Shawl Toolips One Loop ouhh yeahhh . Ramai penggemar one loop kan jom kita tengok kelebihannya

1. Rekaan ni inspirasi dari Bunga Tulips tau sebabtu namanya Toolips hehehe

2. Tudung satu muka je dan menggunakan Material mooscrepe yang tak perlu iron pun

3. Wajiblah no pin no lilit memudahkan korang nak bersiap dan cepat

4. Ada awning senang bentuk mesti sis sis semua suka tau.

 

Weight0.2 kg
Color

Brown Sugar, Green Slate, Milk Tea, Black, Blue Black, Cinnamon Brown, Dove Grey, Maroon, Nude Pink, Strawberry Ice

Scroll to Top