XENA Instant Shawl Double Loop

RM89.00

Clear

RM89.00

Select Color
Beach Blue Black Bridal Rose Fair Blue Lemon Grass Nude Milo Opal Green Pistachio Green
Our product comes in these default color schemes. Please select one.
Clear selection

XENA Instant Shawl Double Loop

1. Sarung DUA kali sahaja dah siap.

2. Kelepet tepi dah siap jahit macam lilitan insta femes.

3. Dihiasi crystal dan pearl perincian yang tampak exclusive dan mewah.

4. Tak perlu lilit dan pin (Pinless).

5. Curve depan dan belakang.

6. Bahagian muka boleh adjust nak muncung atau melekap.

7. Muka lebih tirus dengan design kelepet tepi XENA

8. Bersiap lebih laju, punch card korang pun tak merah.

Sesuai untuk ke pejabat dan majlis, tampil VOGUE dan anggun.

 

Material : Premium Heavy Chiffon

Type : Double loop Instant Shawl

0/5 (0 Reviews)
Weight0.2 kg
Color

Beach Blue, Black, Bridal Rose, Fair Blue, Lemon Grass, Nude Milo, Opal Green, Pistachio Green