YURAA Instant

RM69.00

SHOUT OUT FOR YURAA INSTANT SEPIT DOUBLE LOOP

1.Untuk information korang kita tak bagi sepit tau kita susun sendiri batu batu tu utk jadi kan sepit yg kekal di tudung!

2.Yuraa Instant ni Double Loop, labuh pun boleh adjust !

3.Material Heavy Chiffon tau syiok gila sebab senang gila terbentuk !! Tak senang kedut tau!

4.Metal Tag yg EXCLUSIVE dari Scarfsweethoney !!

5.Kalau uolls beli 3pcs uolls dapat FREE POS and FREE EXCLUSIVE BOX tau!!

Clear

RM69.00

Select Color
Apricot Black Blue Mist Cranberry Dusty Green Dusty Pink Golden Kiwi Grape Purple Greyish Purple Indulgy Brown Mangosteen Purple Navy Blue Pale Peach Royal Blue Sage Green Spice Red
Clear selection
SKU: N/A Category:

SHOUT OUT FOR YURAA INSTANT SEPIT DOUBLE LOOP

1.Untuk information korang kita tak bagi sepit tau kita susun sendiri batu batu tu utk jadi kan sepit yg kekal di tudung!

2.Yuraa Instant ni Double Loop, labuh pun boleh adjust !

3.Material Heavy Chiffon tau syiok gila sebab senang gila terbentuk !! Tak senang kedut tau!

4.Metal Tag yg EXCLUSIVE dari Scarfsweethoney !!

5.Kalau uolls beli 3pcs uolls dapat FREE POS and FREE EXCLUSIVE BOX tau!!

“BUY NOW AND SMILE FOREVER”

Weight 0.2 kg
Color

Cherry Red, Milky Yellow, Apricot, Black, Blue Mist, Cranberry, Dusty Green, Dusty Pink, Golden Kiwi, Grape Purple, Greyish Purple, Indulgy Brown, Mangosteen Purple, Navy Blue, Pale Peach, Royal Blue, Sage Green, Spice Red

Scroll to Top