instant shawl

Ikuti Langkah Ini Bagi Mengelakkan Tudung Cepat Rosak !

Ikuti langkah ini bagi mengelakkan tudung cepat rosak ! Korang frust tak bila beli tudung pakai sekali dua dah rosak?Haa..sape yang pernah mengalami situasi kemurung apabila tudung feveret korang rosak disebakan pin, saterika atau pun mesin basuh ? Tambah derita apabila tudung tu memang korang berangan nak pakai masa event. Nak cantik tiba-tiba bencana datang …

Ikuti Langkah Ini Bagi Mengelakkan Tudung Cepat Rosak ! Read More »

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel 10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel. Seronoknya bercuti ke negara orang kan? Sambil makan angin boleh bergambar buat kenangan! 1.Dapatkan info Dapatkan info yang cukup sebelum travel. Google tempat-tempat menarik yang bakal anda kunjungi, kenalpasti cuaca, baju yang sesuai dan peralatan yang perlu dibawa. Takde lah nanti …

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel Read More »

Cara Instafamous Edit Gambar

Cara Instafamous Edit Gambar

Cara Instafamous Edit Gambar Instafomous atau dikenali sebagai social media influencer sedikit sebanyak memberi kesan kepada follower dan pengguna media sosial terutama dari segi cara instafamous edit gambar serta pemakaian mereka. Bagaimana gambar yang biasa boleh menjadi gambar yang luar biasa cantiknya? Sering kali kita lihat di media sosial gambar yang lebih menonjol akan menjadi …

Cara Instafamous Edit Gambar Read More »

Cara Pakai Instant Shawl Bersama Anting-Anting

Cara Pakai Instant Shawl Xandra Bersama Anting-anting Anting-anting merupakan satu aksesori yang menghias telinga. Namun, ia menjadi stail hijabi terkini memakainya dengan tudung. Ia menjadi ikutan apabila insta famous serta artis mula mengenakan gaya tersebut ketika berfesyen. Seterusnya menjadi ikutan para netizen dan trending di laman sosial. Ini adalah cara pakai Instant shawl Xandra bersama anting-anting. Memakai …

Cara Pakai Instant Shawl Bersama Anting-Anting Read More »

Lilitan cara Elfira yang paling ringkas

Lilitan cara Elfira yang paling ringkas Instant shawl kepuk Feyra dihasilkan pada bulan Februari 2017. Pelbagai usaha yang dilakukan untuk memastikan instant shawl kepuk Feyra ini berjaya menambat hati peminat. Setelah 6 bulan R&D akhirnya berjaya membuahkan hasil yang sangat positif dan menghasilkan lilitan cara elfira yang paling ringkas. Selain dalam negera, Feyra instant kepuk ini mendapat …

Lilitan cara Elfira yang paling ringkas Read More »

3 Tips pemilihan tudung bersesuaian dengan mood anda

3 Tips pemilihan tudung bersesuaian dengan mood anda Tahukah anda pemakaian melambangkan mood anda seharian? Oleh itu, sangat penting untuk pemilihan tudung dan baju yang sesuai bagi menjalani hari-hari anda. Di sini Kak Fa ingin kongsikan 3 tips pemilihan tudung bersesuaian dengan mood anda. 1.Untuk tampil ceria Jika anda ingin tampil ceria, anda perlu memilih tudung …

3 Tips pemilihan tudung bersesuaian dengan mood anda Read More »

Jenis-jenis hanger tudung

Jenis-jenis hanger tudung Dengan pelbagai jenis tudung berlainan style, cara penjagaan untuk setiap tudung juga adalah berlainan terutama untuk pergantungan tudung dan jenis-jenis hanger tudung. Para wanita mesti sedia maklum tudung ada pelbagai jenis tudung sebagai contoh bawal, long shawl, instant shawl, shawl berawning dan lain-lain. Nak pula sekarang tudung boleh mencecah sehingga RM50k seheai. …

Jenis-jenis hanger tudung Read More »

Tudung Terkini 2018 - Luna Instant Shawl Scarfsweethoney

Tudung Terkini 2018 – Instant Shawl Dari Scarfsweethoney

Tudung Terkini 2018 – Instant Shawl Dari Scarfsweethoney Luna Dreamcatcher adalah nama yang diberikan kepada tudung terkini 2018 iaitu instant shawl dari Scarfsweethoney. Sejak 2012, Scarfsweethoney komited dalam penghasilan tudung instant shawl yang cantik manis serta mudah digayakan oleh kaum wanita di Malaysia. Nama saya Kak Fa dan saya akan membantu Puan-Puan sepanjang berurusan dengan …

Tudung Terkini 2018 – Instant Shawl Dari Scarfsweethoney Read More »

5 punca kenapa wanita selalu kata tak ada tudung nak pakai sedangkan dalam almari penuh tudung

Sering kali kita mendengar wanita selalu kata tak ada tudung nak pakai sedangkan dalam almari penuh tudung. Disini Kak Fa senaraikan 5 punca kenapa wanita selalu kata tak ada tudung nak pakai sedangkan dalam almari penuh tudung. 1. Tudung tidak disusun dengan kemas dalam almari Untuk nampak lebih tersusun, anda boleh asingkan mengikut kekerapan yang …

5 punca kenapa wanita selalu kata tak ada tudung nak pakai sedangkan dalam almari penuh tudung Read More »

Scroll to Top