tips

7 TIPS ELAK TUDUNG BAU ASHEM!

7 TIPS ELAK TUDUNG BAU ASHEM! Sebelum tu nak tanya, korang tau tak ‘ashem’ tu apa? Bau KEPAM ni mesti korang tau kan. Ya, tudung berbau kepam ni sangatlah tak senang kan? Tak senang duduk kan.. “aduhh.. tudung aku ke yang bau kepam ni? Ishhh..” Ni Kak Fa nak bagi tips supaya tudung korang tak …

7 TIPS ELAK TUDUNG BAU ASHEM! Read More »

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel 10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel. Seronoknya bercuti ke negara orang kan? Sambil makan angin boleh bergambar buat kenangan! 1.Dapatkan info Dapatkan info yang cukup sebelum travel. Google tempat-tempat menarik yang bakal anda kunjungi, kenalpasti cuaca, baju yang sesuai dan peralatan yang perlu dibawa. Takde lah nanti …

10 Langkah Dapatkan Gambar Cantik Ketika Travel Read More »

3 Tips pemilihan tudung bersesuaian dengan mood anda

3 Tips pemilihan tudung bersesuaian dengan mood anda Tahukah anda pemakaian melambangkan mood anda seharian? Oleh itu, sangat penting untuk pemilihan tudung dan baju yang sesuai bagi menjalani hari-hari anda. Di sini Kak Fa ingin kongsikan 3 tips pemilihan tudung bersesuaian dengan mood anda. 1.Untuk tampil ceria Jika anda ingin tampil ceria, anda perlu memilih tudung …

3 Tips pemilihan tudung bersesuaian dengan mood anda Read More »

6 Tips Tudung Instant Terkini Padanan Warna Tudung dan Baju

6 Tips Tudung Instant Terkini Padanan Warna Tudung dan Baju Ini adalah 6 tips untuk penggemar tudung instant terkini iaitu padanan warna tudung dan baju yang boleh dijadikan panduan untuk anda  pada hari keraian mahupun hari perayaan. Setiap kali menjelang keraian dan perayaan, customer mesej Kak Fa bertanyakan warna tudung yang sesuai untuk baju raya …

6 Tips Tudung Instant Terkini Padanan Warna Tudung dan Baju Read More »

6 Cara Posing Nampak Kurus Untuk Kaum Wanita

Ini adalah 6 cara posing nampak anda kurus untuk kaum wanita. Nombor 5 paling ramai orang buat. Bagi kaum wanita cara pengambilan gambar dan cara posing amat dititik beratkan agar tampil bergaya dan tampak kurus. Disini kami kongsikan 5 cara posing untuk kelihatan kurus. Nombor 5 paling ramai orang buat tanpa anda sedari. 1. AMBIL …

6 Cara Posing Nampak Kurus Untuk Kaum Wanita Read More »

tips-memilih-tudung-mengikut-warna-kulit

Tips Memilih Tudung Mengikut Warna Kulit

TIPS MEMILIH TUDUNG MENGIKUT WARNA KULIT Tips memilih tudung mengikut warna kulit yang bersesuaian adalah sangat penting bagi menaikkan seri wajah terutama pada majlis-majlis penting. Pemilihan warna yang salah boleh menyebabkan kita kelihatan pucat serta tidak menyerlah. Di bawah ini, saya selitkan beberapa tips untuk memilih warna tudung yang sesuai mengikut tona warna kulit korang. …

Tips Memilih Tudung Mengikut Warna Kulit Read More »

Scroll to Top