Tudung Instant Shawl Terkini – Feyra Lora

Tudung Instant Shawl Terkini – Feyra Lora

 

Tudung Instant Shawl Terkini dari Scarfsweethoney iaitu Feyra Lora adalah pilihan Kak Fa dan peminat tudung instant di Malaysia.
Kalau nak tengok ada lagi satu koleksi terbaru yang cantik sangat dari Scafrsweethoney iaitu tudung terkini 2018 (klik sahaja).

Instant Shawl Terkini 2018

“INSTANT KEPUK FEYRA LORA NI BUAT AKAK PERASAN CANTIK!”

Suami puji sebab cepat sangat siap! Plus sampai petang pun masih terletak tudung tu.. takde nak senget-senget bagai! Anak buat perangai pun rilek je akak nak betul kan..
Yelah instant kan. Feyra ni betul-betul buat akak konfiden. Yelah, akak ni wanita bekerja.. pagi-pagi nak kene urus anak pi tadika dan yang kecik tu hantar pengasuh. Bayangkan lah pagi akak yang sungguh indah ini. Sempat pula akak nak melawa kan..


Niat hati mmg nak melawa lilit-lilit macam retis. Tapi selalunya memang mimpi tak kesampaian gitu.

 

Sejak adanya feyra ni, hidup akak berubah! Sebab hari-hari akak pergi keje dengan konfiden perasan cantik tu. Tak tau mana lah korang dapat idea cipta instant feyra yg brilliant ni. Akak doakan Scarfsweethoney success!
Itu je akak nak cakap. Sebabnya akak sangat happy bila pakai instant yang buat akak cantik, suami puji memanjang. Suh akak repeat beli pula tu. InshaAllah niat hati mmg nak tambah lagi ni. Boleh kan?

Beritahu seorang pelanggan Scarfsweethoney kepada Kak Fa.

Sejak 2012, Kak Fa dan tim Scarfsweethoney komited dalam menjadikan wanita-wanita bekerjaya kelihatan ANGGUN, MENARIK dan yang paling penting BERSIAP SEPANTAS 15 SAAT dengan rekaan tudung instant shawl terkini kami.

“Kini pagi saya tiada lagi miserable dengan adanya Tudung Instant Shawl Terkini Feyra Lora”

 

Bagi koleksi terbaru iaitu Instant Shawl Feyra Lora ini, diamond stone round shape yang berada di bahagian kepuk tudung akan menyerlahkan lagi keayuan Puan-Puan yang Kak Fa kasihi. Sebelum ini diamond nya berada di bahagian flare namun bagi memenuhi permintaan dari pengguna Scarfsweethoney yang kreatif, Feyra Lora dihasilkan!

Feyra Lora ini sangat terhad, hanya untuk Cik Puan yang sukakan kelainan dan mahu cantik dengan tudung instant shawl terkini.

 

Apakah keistimewaan Instant Shawl Feyra Lora?

Tudung Instant Shawl Terkini Artic

Yang Pertama #1 Himpunan 18 warna yang sangat cantik dan mengancam!

 

Sebagai wanita, inovasi 18 warna cantik dari Scarfsweethoney sangat diperlukan. Ianya kerana ada harinya kita mahu pakai warna tertentu dan mesti tak best kalau tak ada tudung yang warnanya sebegitu.

Tapi dengan adanya pilihan dari tudung instant Feyra Lora Scarfsweethoney maka kita tak perlu risau dah!
Semua warna (hampir) ada!

Tudung Instant Shawl Terkini 2018

 

Sebab Kedua #2 Instant lawa dan jimat masa

 

Cik Puan tinggal sarung dua kali dahhhhh siap kepuknya. Kalau kita pakai tudung lilit biasa yang panjang yakmat tu kadang-kadang tak menjadi juga kepuknya. Haru wehhh lama depan cermin dan encik suami dah buat panggilan pulau haha sebab dia dah tunggu lama (sangat).

Mesti seisi keluarga sangat bersyukur dengan kewujudan Scarfsweethoney kan haha sebab Kak Fa pun bersyukur sangat!
Kehidupan Kak Fa lebih lancar dan banyak jimat masa dan TERUS INSTANT LAWA!

Tudung Instant Shawl Terkini Blood

Sebab Ketiga #3 Boleh Adjust Kelabuhan

 

Bagi Cik Puan yang sukakan labuh bahagian depan sahaja, belakang sahaja ataupun kedua-dua depan dan belakang — Tudung Instant Shawl Terkini Feyra Lora ni adjustable. Boleh adjust ikut keperluan dan kemahuan.

Bagi yang bertubuh kecil, Feyra Lora ni boleh dikecilkan jadi paras bahu sementara bagi Cik Puan yang bertubuh besar, ianya boleh dilaraskan ikut keselesaan. Lepasni tak stress lagi guna Feyra Lora tudung instant shawl terkini dari Scarfsweethoney untukmu.

 

Sebab Keempat #4 Flare Beri Efek Muka Kurus

 

Subhanallah gembiranya rasa hati bila setiap kali pakai instant shawl dari Scarfsweethoney dan kawan-kawan di pejabat tegur “Eh macam dah kurus sikit je. Awak makin cantiklah!”
Rasa macam terbang di awan kan haha.

Tudung Instant Shawl Terkini Sahara

Terutama bila ada keperluan untuk selfie haha ha’a bila ada keperluan. Selfie memang keperluan jadi jangan diabaikan keperluan itu ya.
Namun jika Cik Puan sejenis tak suka selfie pun tak apa, tudung instant shawl Feyra Lora memang akan buatkan wajah kita lebih kurus dari biasa terutama di bahagian pipi.

 

Sebab Kelima #5 Hiasan Diamond Stone Round Shape

Ramai wanita bersetuju dengan Kak Fa yang hiasan diamond stone di bahagian kepuk ini membuatkan mereka tampil elegan dan bergaya samada di pejabat mahupun ketika menggayakannya ketika bersiar-siar dengan keluarga. Kalau pergi kenduri atau majlis keluarga, memang cantik tudung terkini 2018 dari Scarfsweethoney ini.

Harga sebenar tudung instant shawl terkini 2018 ialah RM79 . Tapi Kak Fa ada harga istimewa untuk Cik Puan semua.
Cara mendapatkan tudung instant terkini ini ialah:

Pertama : Terus tekan

http://FeyraLora.wasap.my

http://FeyraLora.wasap.my

http://FeyraLora.wasap.my

Cara Kedua : Terus jumpa Kak Fa di butik untuk Kak Fa bantu


Scarfsweethoney
BUTIK SCARFSWEETHONEY SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5
Medan Niaga Tasik Damai
57000 Sg besi Kuala Lumpur
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY
(Sederet KLINIK KESIHATAN SG BESI)
Naik tangga sebelah baby shop
Operation Hours : Setiap hari 11 pagi – 8 malam

BUTIK SCARFSWEETHONEY BANDAR BARU BANGI
7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A
Bangi Sentral Bandar Baru Bangi Selangor
(SEDERET BUTIK SITI KHADIJAH)
Naik lif atas butik lara nour
Operation Hours : Setiap Sabtu & Ahad 10 pagi – 7 petang

Follow Facebook Scarfsweethoney pakar tudung instant shawl terkini klik disini.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top