Tudung Sarung Instant 2019

Tudung sarung instant 2019 sering menjadi kata carian didalam Google tambah-tambah nak dekat hari raya ni kan. 

Semua wanita mahu kelihatan anggun, ceria dan yang paling penting ialah selesa sepanjang hari. Tak mahu pening-pening dengan masalah jarum peniti dan kerongsang lagi.

“Sarung aje pun sayang dah terus cantik.” puji encik suami apabila kita cepat bersiap waktu nak keluar tak macam dulu lagi. 

 

Ada banyak cara nak cepat bersiap sebenarnya antaranya ialah pakai tudung sarung yang simple macam nak ke pasar tu. Tapi bila sampai mood kita nak bersiap dan cepat, tudung sarung instant Azkaa Aisy ni memang vogue tau!

Tudung Sarung Instant

Tapi memang betul pun, orang lain semuanya manis-manis dan anggun belaka. Wanita kan ciptaan indah, perhiasan untuk segala keindahan di dunia ini. 

Jadi Kak Fa nak kenalkan Azkaa Aisy One Loop Princess ini yang pasti membuatkan orang sebelah kita tergamam melihatnya. 

 

Sebenarnya design Azkaa ini sudah hampir tahun ketiga dan masih menjadi pilihan peminat tudung online Scarfsweethoney.

Designnya memang simple tapi elegan. Ianya nilai-nilai yang amat dititik-beratkan oleh designer kami setiap kali menghasilkan koleksi tudung untuk wanita-wanita di Malaysia.

Ianya sebuah perjuangan Kak Fa di Scarfsweethoney untuk wanita-wanita yang dikasihi.

Instant Shawl Tudung

Tudung Sekali Sarung

Tudung sarung instant 2019 Azkaa Aisy ini juga ‘hanya sekali sarung’ dan terus terletak cantik dan kaum ibu terutamanya boleh terus melakukan aktiviti seterusnya.

Tak risau kendong anak kecil sebab tudung kita tak ada jarum yang merbahaya untuk kanak-kanak.

Tudung Sarung Instant 2019

Curvy Bahagian Depan, Belakang dan Bahu

Yang paling penting ialah kemasan bahagian bahu. Ramai wanita mengadu kepada Kak Fa yang tudung selalu senget-senget dan nampak tak kemas bahagian bahu.

Designer Scarfsweethoney amat menitikberatkan kemasan tudung sarung instant 2019 ini di bahagian bahu. Bagi yang sukakan labuh juga boleh!

Susunan Batu Kristal Ala Lace

Batu kristal yang dibahagian atas kepala disusun kemas-kemas ala lace jadi kalau dari jauh ianya sangat cantik dan Azkaa Aisy ni sesuai dipakai ke majlis makan malam juga. 

Tudung Instant Shawl Azkaa Aisy terdapat dalam pelbagai pilihan warna yang menarik.

Setiap kali Scarfsweethoney nak lancarkan warna-warna baru, ianya mestilah menepati warna tahun ini iaitu mestilah yang terkini.

Warna tahun 2019 ialah living coral!

Material Yang Selesa

 

Bagi Kak Fa dan tim Scarfsweethoney, tudung adalah sesuatu yang sangat personal dan penting untuk selesa. Ianya kerana ia berada berhampiran dengan wajah dan leher yang mudah berpeluh. 


Material chiffon yang Kak Fa pilih ialah yang terbaik dan ‘mudah bernafas’ dalam masa yang sama cukup berat untuk beralun cantik ketika pemakainya menggayakan Azkaa Aisy ini.

Instant Shawl Sarung

Muncung Boleh Lekap Pun On

Bagi wanita-wanita yang suka muncung sedikit bahagian hadapan, memang mudah Azkaa Aisy ni nak muncung. 
Cuma kena pakai serkup di bahagian dalam.


Namun bagi yang mahukan tudung sarung instant lekap pun on. Hanya tarik dan tadaaaa…terus jadi. 

Harga asal bagi setiap helai tudung instant 2019 ini ialah RM109 (1 PCS) tidak termasuk pos.
Promosi untuk pengunjung blog Kak Fa, beli 1 percuma 1 lagi. Percuma postage +Metal Tag + Mystery Gift.

Dapatkan offer Tudung Sarung Instant 2019 ini ya dengan cara klik disini. 

 

Tudung Sarung 2019

Dalam video dibawah Kak Fa kongsikan bagaimana cara pakai tudung sarung instant 2019 Azkaa. Cuma dalam video ni tak ada butiran berlian yang indah itu. 

Untuk berkunjung ke Butik Scarfsweethoney, ini adalah lokasi kami. 
Follow Facebook Scarfsweethoney Pakar Tudung Bawal Terkini Klik Disini

Sekiranya Puan-Puan menggunakan Google Maps boleh terus klik di location dibawah dan ianya akan membawa terus ke Butik Scarfsweethoney.

0/5 (0 Reviews)
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn