Tudung Sarung Instant Terkini 2018 / 2019 – Blair Glam

Tudung Sarung Instant Terkini 2018 / 2019 – Blair Glam

Kak Fa lihat trend wanita bekerjaya zaman kini yang sangat-sangat memerlukan Tudung Sarung Instant Terkini lalu terhasillah Tudung Sarung Instant 2018 / 2019 iaitu Blair Glam yang sangat cantik ini.
Cuba tengok video dibawah ni betapa cepatnya pakai tudung sarung instant shawl cantik pula tu.

Blair Glam – Tudung Sarung Instant Terkini 2018 /2019

Siapa suka ada tudung sarung je terus cantik? Kak Faaaaaaa angkat tangan haha.
Dengan tuntutan kerja dan anak-anak yang sedang membesar, tudung sarung instant Scarfsweethoney adalah pilihan wanita-wanita di Malaysia.

Scarfsweethoney testimonial

Nak tahu tak, daripada 222 pengguna tudung sarung instant shawl Scarfsweethoney, secara purata kadar kepuashatian mereka terhadap tudung sarung instant ini adalah 4.5 daripada 5 poin. Tinggi kan?

Rata-rata mengatakan yang ilham Tudung Sarung Instant Shawl ini membantu kehidupan mereka menjadi lebih pantas, cepat bersiap dan yang paling penting ialah lebih anggun serta elegan!

Kak Fa gembira membacanya!

Tudung Sarung Instant Scarfsweethoney

 

Selain dari gembira, Kak Fa juga bangga sebab Scarfsweethoney telah memudahkan ramai wanita-wanita yang kami kasihi dihati ini.

Tudung Sarung Instant Shawl Terkini 2018

Tudung sarung instant shawl Blair Glam ini sangat manis dipandang mata. Kerlipan cahaya dari manik-manik yang berada pada tudung ini akan membuatkan pemakainya kelihatan cantik sentiasa. Material kain ini adalah chiffon yang berat dan berkualiti.
Ianya tak mudah renyuk jadi kalau Puan-Puan dah gosok sekali, ianya akan tahan selama minggu seterusnya.

Paling penting, dengan pemakaian Blair Glam ini, Puan-Puan akan SANGAT CEPAT BERSIAP bila nak ke pejabat mahupun keluar bersama keluarga. Tiada lagi wajah muncung dan murung suami dan anak anak!

Tudung Sarung Instant Shawl Terkini 2018

Silap-silap semuanya ternganga lihat ibu mereka anggun sekelip mata tuddiaaaa! Ianya jaminan dari Scarfsweethoney yang sejak 2012 mengusahakan inspirasi ibu dan wanita cantik di tempat kerja, bergaya apabila bersama keluarga. Orang kata pakai tudung sarung instant shawl pun cantik aja gittewwww.

Tudung Sarung Instant Terkini

Dengan memakai tudung sarung instant terkini 2018 2019 ini wanita-wanita yang Kak Fa kasihi boleh jimat banyak masa bersama keluarga yang sebelum ini digunakan untuk ‘memusing tudung’ atau ‘membetulkannya’ terutama kalau lepas solat waktu tengahari tu.

Tudung terletak je tak ada beza walaupun pagi mahupun petang dengan Scarftsweethoney. Bagus begitu kan?
Kalau pakai shawl panjang tu kan, jenuhlah Kak Fa lilit pagi lain, lepas solat terus selempang aje senang! Daripada jauh pun kawan-kawan pejabat keliru makcik mana pula tu hihi.

 

Tudung Sarung Instant Terkini

Dengan memakai tudung sarung instant Blair Glam ini, Puan-Puan jangan risau labuh tudung. Bagi yang bertubuh kecil, hanya pin kan tudung dibahu dan ianya akan sedang-sedang cantik dan kemas untuk anda.

Sementara bagi yang bertubuh besar, hanya adjust labuh tudung Blair Glam ini di bahagian bahu dan dada dan ianya akan menutupinya.
Sangat perfect untuk semua jenis tubuh badan!

Bagi ibu-ibu pula dah boleh simpan pin tudung dan kerongsang yang bahaya dipakai jika ada anak kecil.

Tudung Instant Sarung Blair Glam ini adalah pin-less tau!

Terdapat beberapa koleksi tudung instant shawl Scarfsweethoney yang sentiasa menjadi pilihan apabila Puan-Puan Google antaranya ialah artikel tentang Tudung Terkini 2018

http://scarfsweethoney.com.my/tudung-terkini-2018/

Kalau nak dapatkan tudung sarung secantik ini klik link sahaja “Saya nak tudung sarung instant terkini dari Scarfsweethoney”

Atau belian terus klik website Scarfsweethoney yang menyediakan tudung terkini untuk wanita di Malaysia untuk koleksi Blair Glam ini.

Kak Fa kongsikan sebuah artikel tentang Tudung Instant Shawl Terkini bagi yang mencari-cari.

 

 

BUTIK SCARFSWEETHONEY SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5
Medan Niaga Tasik Damai
57000 Sg Besi Kuala Lumpur
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY
(Sederet KLINIK KESIHATAN SG BESI)
Naik Tangga Sebelah Baby Shop
Operation Hours : Setiap Hari 11 Pagi – 8 Malam

 

BUTIK SCARFSWEETHONEY BANDAR BARU BANGI
7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A
Bangi Sentral Bandar Baru Bangi Selangor
(SEDERET BUTIK SITI KHADIJAH)

Naik Lif Atas Butik Lara Nour

Operation Hours : Setiap Sabtu & Ahad 10 Pagi – 7 Petang

Follow Facebook Scarfsweethoney Pakar Tudung Sarung Instant Terkini Klik Disini.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top