NAFISA Instant

RM79.00

NAFISA Instant One Loop

-Tudung sekali inner.

-Tiada jahitan tulang di sisi.

-Beralun dengan scallop dari bahu ke bahu.

“BUY NOW AND SMILE FOREVER”

Clear

RM79.00

Select Color
Aquamarine Black Blood Red Blue Black Coral Pink Indulgy Brown Teal Blue Treetop Green
Clear selection
SKU: N/A Category:

NAFISA INSTANT SHAWL WITH INNER PILIHAN HATI KAUM HAWA IS OUT GUYS ‼

TUDUNG NAFISA INSTANT WITH INNER

1.Nama koleksi kali ni NAFISA sebabnya Kak Fa terpikat dengar ceramah ustazah asma harun, yg mengatakan NAFISA ni kawan baik Siti Khadijah. Org yg memperkenalkan Nabi Muhammad kepada siti khadijah.

2.Tudung NAFISA ni instant dan terdapat INNER sekali tau! jadi tak perlu dah nak fikir kena beli inner. Inner yg mcm mana? Inner NAFISA adalah material chiffon pada bahagian awning dan cotton pada bahagian belakang supaya dpt berikan ruang udara dan ada tali tau.

3.NAFISA ni tudung instant yg tak jarang ye sebabnya NAFISA ada dua lapisan supaya tak jarang dan yang penting tak panas! NAFISA ni tak ada jahitan tulang kat tengah, jadi dia nampak beralun dengan scallop dari bahu ke bahu.

4.NAFISA ni terdapat pelbagai warna yg mudah untuk digayakan dengan apa apa jenis design baju pun!  Dari yg muda sampailah yg berusia boleh pakai NAFISA ni

5.NAFISA ni ada metal tag exclusive Scarfsweethoney tau! Jadi lagi menyerlahkan gaya uolls  simple yet exclusive gitew

“BUY 2PCS RM140 “& BUY 3PCS RM150”

“BUY NOW AND SMILE FOREVER”

Weight0.2 kg
Color

Cinnamon, Creamy, Aquamarine, Black, Blood Red, Blue Black, Coral Pink, Indulgy Brown, Teal Blue, Treetop Green

Scroll to Top